Glumicu šutnuo zbog Seve pa ponovo pokucao na njena vrata: Igor Kojić ponovo ludo zaljubljen FOTO

od strane | apr 7, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Severinin bivši suprug Igor Kojić nakon razvoda krenuo dalje 

Pre šest godina šuškalo se da su Igor Kojić i glumica Katarina Radivojević u strasnoj vezi. Međutim, navodno ju je Igor ostavio zbog Severine, a 2021.godine putevi su im se ponovo ukrstili.

Pročitajte: Pomirili se Igor Kojić i Milan Popović – Severinini bivši se udružili protiv pevačice, isplivali dokazi

Foto: Ata images

Oni su se slučajno našli na istom mestu u isto vreme, a navodno je Igor ostao zadivljen Katarininom pojavom i tada nikako nije krio svoje simpatije prema njoj.

Pročitajte: Premijera filma Nečista krv – Katarina Radivojević sva u belom, svi pogledom tražili Bjelogrlića (foto)

Instagram

– Igor baš dugo nije video Katarinu. Ona je bila u Americi, a on u braku i nije ni bilo prilike, međutim, putevi su im se opet ukrstili. Nedavno su se slučajno sreli u jednom restoranu i pozdravili se, te razmenili poneku reč. On se odmah zainteresovao, nije mogao da veruje kako dobro izgleda. Nije skidao pogled sa nje i to su naravno svi primetili. Odmah nakon tog susreta počeo je da joj piše. Iskreno ne znam šta mu je i da li mu je odgovorila, ali znam da se još uvek nisu videli – rekao je izvor tada za „Star“ i dodao:

– Katarina je sada solo, nema momka, a Igor se odavno za nekoga nije zagrejao kao za nju.

Pročitajte: Koja je uloga Katarine Radivojević u Bjelinom životu i zašto je bila sa njim u hotelu u četiri ujutru

Foto: ATA images

Podsetimo, glumica već osam godina živi u Americi – prvo je bila u Los Anđelesu, a potom se preselila u Njujork. Tamo je vrlo angažovana, radi u Konzulatu Srbije, a za Gloriju svojevremno i objasnila čime se konkretno bavi.

Bojan Vuković

– Posao kojim se bavim pri Konzulatu jeste koordinacija kulturnih akcija. Želela bih da u narednom periodu kreiram što više takvih sadržaja i mogu da najavim projekat o zaboravljenim Srpkinjama koji spremamo za proleće sledeće godine. Reč je o ženama poput Milunke Savić, Nadežde Petrović, ali i Amerikanke Rut Farnam, čiji život je priča o srpsko-američkom prijateljstvu koju smo, nažalost, zaboravili, i jedni i drugi. Bavimo se i životom Džona Frotingama, Njujorčanina koji je bio najveći srpski dobrotvor, izgradio je šest sirotišta u Srbiji posle Prvog svetskog rata.

Pročitajte: UGOJILA SE Katarina Radivojević, nabacila kilograme i zaokruglila lice, ni nalik staroj Zone 

ATA images

– Takođe, oženio je Jelenu Lozanić, kćerku našeg prvog akademika Sime Lozanića, koja je došla u Ameriku da ispred Crvenog krsta skuplja priloge za Srbiju. U toj priči ću pokušati da spojim rodoljublje i veru, ali i da ispričam pripovest o nekim ženama koje su se odvažile da krenu drugim putem, mimo pravila i protiv sistema. Nadam se da ćemo s tim projektom obići sve veće gradove u Americi gde žive Srbi. Biće to srpski komad na engleskom jeziku sa starim srpskim pesmama kao podlogom. Zašto na engleskom? Zato da bi i drugi razumeli nešto lepo što smo imali, a nažalost u međuvremenu zaboravili.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Star

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs