GORDANA STOJIĆEVIĆ Gde je danas i šta radi pevačica koja je pevala „Zagrli me te i oprosti mi“

od strane | sep 27, 2020 | Poznati | 0 Komentara

Mnogi se sećaju legendarnog hita „Zagrli me ti i oprosti mi, stegni srce, nemoj plakati“, ali ne znaju baš svi da je tu pesmu pevala Gordana Stojićević. Gde je danas i šta radi legenda narodne muzike.

Pevačica kaže da joj je penzija mala, ali da se ne žali, ne zato što ima, već jer je skromna i ne traži mnogo
Gordana Stojičević odlučila je da se povuče sa estrade i već neko vreme uživa u penziji.

Nakon četrdeset godina rada, ona je mogla sebi da priušti da se pojavi tek u ponekoj emisiji, a da zapeva u svom restoranu, koji ima u Beogradu. Tada joj je najlepše jer joj se pridruže Izvorinka Milošević i Jasna Đokić.

– Što se manje bavim estradom, život mi je lepši! Nisam ogorčena, ne kukam, jer uspevam da opstanem. Penzija mi je mala, ali redovna. Ne žalim se. Odlično se osećam kao penzionerka jer za moju generaciju pevača posla nema. U ovom ludilu, ispade da je najbolje biti penzioner. S obzirom na kompletnu situaciju, meni je odlično, ne zato što mnogo imam, već zato što mnogo ne tražim – izjavila je Goca za Antrfile.com.

Gordana Stojićević
antrfile.com

Ona je otkrila kako provodi penzionerske dane.

– Gledam kvizove, pre svih „Slagalicu“, koju obožavam, pratim edukativne emisije. Volim da čitam knjige, pogotovo one o parapsihologiji, filozofiji, duhovnosti. Kad sam u prilici, s velikim zadovoljstvom odlazim u pozorište – priča Stojičevićka.

Pevačica se nikad nije hvalila fakultetskom diplomom. Iako je završila veterinu, nijedan dan nije provela u ordinaciji, već je pesma oduvek bila njena profesija.

– Jedino sam radila na kraju četvrte godine studija, kako bih upisala petu, a neophodno je bilo jednomesečno stažiranje u veterinarskoj stanici, što sam obavila u Ranovcu kod Petrovca na Mlavi – završila je vlasnica brojnih hitova, poput „Pusti me da nađem srcu lek“, „Pala ćuprija“ i drugih.