Gradonačelnik Zadra nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović: Evo svih detalja!

od strane | feb 12, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert pevačice Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u Zadru, piše „Index“.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

Koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu peva Aleksandra, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Kako dalje prenosi pomenuti hrvatski medij, Branko je odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da „nema slobodnih termina“ u dvorani Krešimir Ćosić.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Dragana Janković)
Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Dukić nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert pevačice te da se održavanje planira u 2024. godini.

Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Dragana Janković)
Aleksandra Prijović (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnima, piše gorepomenuti medij.

Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održane tri estrade, a time su najavili i koncerte Severine Vučković, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.

Kako nezvanično saznaje Index.hr, gradonačelnik Dukić se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti doneta sutra u Zadru. A da li postoji opcija da se koncert ipak održi, znaće se uskoro.

Aleksandra Prijović je, sa druge strane, bila predmet izlaganja pevačice Suzane Branković koja joj je pevala prateće vokale na koncertima, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Stvarno je bilo teško…“ Pristala da peva na jednom koncertu Aleksandre Prijović, a onda se desila cela turneja: „Meni se život pretvorio u putovanje…“

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs