Her Žiku smo obožavali, a nećete verovati kako izgleda njegov unuk, svetski je poznat (foto)

od strane | apr 14, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Unuk Dragomira Bojanića Gidre nasledio je njegov šarm i harizmu

Iako nas je čuveni glumac Dragomir Bojanić Gidra napustio pre tri decenije, njegova slava ni danas ne jenjava. Odigrao je brojne uloge u našim kultnim filmovima i serijama, a najzapaženija je svakako uloga Žike Pavlovića u „Žikinoj dinastiji“.

Žikina dinastija/youtube printscreen

Unuk Dragomira Bojanića Gidre otkrio detalje o čuvenom glumcu

Glumac neponovljivog šarma, ženio se čak tri puta i to uvek istom ženom, glumicom Ljiljanom Kontić.

Njih dvoje su se upoznali na fakultetu, venčali 1966. godine, a zatim rastajali i mirili, jer nisu mogli jedno bez drugog. Tokom burnog zajedničkog života dobili su kćerku Jelenu, rođenu 1970. godine.

Pročitajte Razveli se Keba i Olja posle 3 decenije braka – Pevačeva ljubavnica iznela sve detalje

O tome kakav je Dragomir Bojanić Gidra bio u privatnom životu danas najčešće svjedoči Jovan Stojanović, unuk njegovog rođenog brata Milomira. Iako je imao samo sedam godina kada je glumac preminuo, dobro se seća deda-strica.

“Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam vidio tužnog ili namrgođenog”, rekao je unuk Dragomira Bojanića Gidre.

“Nije tačno da je moj deda bio švaler . On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina” izjavio je Jovan koji svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Zbog svog atraktivnog izgleda Jovan je uplovio u svet manekenstva, te je proteklih godina radio brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

Pročitajte Preminula je glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije iz „Žikine dinastije”

Mnogi se slažu da je šarm nasledio od dede, a njime je, nema sumnje, osvojio i svoju sadašnju suprugu Maju, koja je po zanimanju šminkerka. Njih dvoje imaju i sina Alekseja, koji je došao kao kruna velike ljubavi.

AUTOR: Svet

FOTO: youtube printscreen, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs