Hladan tuš! Anita PRIREDILA IZNENAĐENJE Matoroj, ona je ODUVALA U TRI REČI!

od strane | nov 18, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Zadrugarka Anita Stanojlović je u toku današnjeg dana porazgovarala sa Drvetom mudrosti o svemu onome što joj se dešava na imanju u Šimanovcima u okviru rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)
Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Nikako sam, osećam se užasno. Kao da sam nekog ubila, izdala sam najveću ljubav koju sam imala. Ne vidim izlaz iz ove situacije i ovog stanja. U dubini duše imam nadu da će mi oprostiti, ali kako dani prolaze jasnije mi je da sam izgubila. Kad sam je izgubila shvatila sam koliko sam je volela i koliko me volela – istakla je Anita pričajući o Jovani Tomić Matoroj.

– Baš mislim da će mi oprostiti i da ćemo posle svih ovih suza i pakla, ispuniti planove koje smo planirali. Kockala sam se sa svojom srećom i osobom koju imam pored sebe, mislim da sam najgora osoba. Glava mi je prazna, sto misli mi prolazi. Na dan venčanja kada sam trebala biti samo sa njom na naš najsrećniji da ja sam pomislila na nekog drugog – dodala je Stanojlovićeva.

Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)
Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Bilo mi je zanimljivo da pričam, ponela me situacija, dobila sam neku priliku da se dopisujem sa tom devojkom, otišlo je skorz na pogrešnu stranu. Kada sam shvatila gde je otišlo, ali nisam htela Jovanu da prevarim. Ako imam mala bar jedan posto nade, ako mi ona da, ja ću se jako potruditi da je vratim, ako se uverim da nema ničega, odutaću – otkrila je zadrugarka.

– Da li bi mogli da mi ispunite jednu pesmu da mi pustite od Aleksandre Mladenović ‘Poseban’ – zatražila je Anita, što joj je Drvo mudrosti i ispunilo, ali Jovana nije reagovala onako kako se ona nadala.

Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)
Jovana Tomić Matora (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ti da si znala da sam posebna… Posebnija bi bila Matea na venčanju nego ja. Sve i da nije na dan venčanja, razumela bih pesmu poseban – poručila je Tomićeva Marku Đedoviću.

Anita Stanojlović je, sa druge strane, bila predmet izlaganja nekadašnje zadrugarke Milice Dugalić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „MAJKA Anite Stanojlović JE INICIJATOR SVEGA!“ Milica Dugalić raskrinkala Angelinu!

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs