“HVALA BOGU, RAZVELI SMO SE“ Goca Tržan otkrila NEPOZNATE detalje života sa Marinkovićem pre RASTANKA

od strane | nov 20, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Pevačica Goca Tržan pre više od deset godina razvela se od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića, sa kojim ima ćerka.Ona je kao jedan razlog razvoda navela to što Marinković nije želeo da odustane od poroka.

Ivan Marinković i Goca Tržan • youtube

– Sećam se, bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu, „ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš mi ćemo se razvesti“. Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala Bogu – kazala je pevačica.

Goca Tržan i Ivan Marinković
Goca Tržan i Ivan Marinković

– Ne znam šta je ispravan set up. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga. Žao mi je što je izabrao taj set up, jer mislim da to nije njegov set up, ali to je njegov izbor – dodala je Goca, koja već dugo nema dobar odnos sa Marinkovićem.

– Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima bid, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam – otkrila je Goca Tržan na „K1“ televiziji.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs