INDI I EDITA PONOVO ZARATILE! Otkriven i razlog svađe SESTARA: “Prosto nije moguće“

od strane | avg 29, 2022 | Poznati | 0 Komentara


I.H.R |

Već godinama unazad spekuliše se o narušenom odnosu dveju rođenih sestara, Indire i Edite Aradinović. Iako je Edita nedavno demantovala da je u svađi sa starijom sestrom, sada su se pojavili navodi da je blokirala Indi na društvenim mrežama.

Indi i Edita Aradinović • Instagram

Kako se vidi na Instagramu, njih dve se tamo ne prate, međutim, ne može se sa sigurnošću tvrditi da su međusobno blokirane.

Indi Aradinović
Indi Aradinović

Inače nije poznat tačan razlog nove svađe, ali se šuška da je kriva Indi koja je nedavno dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju.

Ona je na to prokomentarisala da se Indi poigrava sa medijima, te da je sve to njena igra zbog koje ju je ponovo blokirala, piše 24sedam.

Edita Aradinović (Foto: Instagram/editaaradinovic)
Edita Aradinović (Foto: Instagram/editaaradinovic)

Inače, u gostovanju u emisiji Ami Dži šou od pre samo mesec dana, Edita je govorila o odnosu sa sestrom, ističući da on nije idealan.

– Ja bih najviše na svetu volela da smo nas dve nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite, imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga, ne može sve da bude idealno – rekla je Edita u emisiji, a onda je nakon nekoliko dana, kako prenosi Skandal, blokirala sestru.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs