Vladimir Miljanić

|

Na društvenim mrežama je počela da kruži fotografija na kojoj se navodno nalazi nekadašnja košarkašica Milica Dabović, ali zvezda OnlyFans-a tvrdi da joj neko smešta aferu, te da se na spornoj, potpuno eksplicitnoj fotografiji ne nalazi ona.

Milica Dabović (Foto: Ringier/Dalibor Danilović)
Milica Dabović (Foto: Ringier/Dalibor Danilović) • Dalibor Danilović / Ringier

– Kratko i jasno: fotka intimnog dela nije moja! Da sam planirala tako da stavljam intimu, debelo bih je naplatila. Momci su razočarani što moja intimna regija nije dostupna, j… ga, vređaju me što sam tako odlučila i ostalo mi je malo pretplatnika. Tako da mi je žao, ali odgovor svima njima glasi: za moju p… treba da dignete kredit! – poručila je Milica.

Milica Dabović (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Milica Dabović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Ceo život mi smeštaju, ali na netu postoji devojka čija je to fotografija, uspeli smo da nađemo izvornu fotku, tako da sam mirna. Vi znate da ja sve dozvoljavam, da imam razumevanja, ali za takve stvari kidam! To što mi neko namešta je jadno. Nema mojih slika takvih, nisu znali kako drugačije da mi napakoste pa se bave nameštanjem – dodala je Dabovićeva.

Milica Dabović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)
Milica Dabović (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

– Očigledno radi Fotošop – zaključila je nekadašnja košarkašica, a u kom skandaloznom izdanju se ona, sa druge strane, pojavila sinoć na koncertu pevačice Vesne Zmijanac, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs