Izdanje Jovane Ljubisavljević ZAPREPASTILO SVE: Navukla na sebe ŽESTOKI korset i NADOGRADILA kosu do poda! (FOTO)

od strane | okt 7, 2022 | Poznati | 0 Komentara


D. Nikolić

|

Bivši učesnici rijalitija „Zadruga“ Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, nedavno su stavili tačku na ljubavnu vezu i ova vest iznenadila je sve njihove fanove. Međutim, od kako je slobodna devojka Jovana ne prestaje da iznenađuje svojim provokativnim izdanjima.

Jovana Ljubisavljević (Foto: Instagram/ljubisavljeviceva) • ljubisavljeviceva / Instagram

Naime, ona je na svom profilu na Instagramu objavila kako pozira u veoma smelom i izazovnom izdanju, te gotovo niko nije usepo da ostane ravnodušan kada je video Jovanino žestoko izdanje.

Ona je nadogradila pletenicu enact poda, dok je na sebe navukla preuski crni korset i sve to upotpunila visokim potpeticama.

Komentari na misicin račun nisu prestajali da se nižu:

Jovana Ljubisavljević Instagram/ljubisavljeviceva
Jovana Ljubisavljević Instagram/ljubisavljeviceva

„Au, šta je ovo“, „Stefanu Kariću neće biti svejedno kad vidi ovo“, „Stefan nema pojma šta je izgubio“, „Preterala je, ne stoji joj ovo uopšte“, „Od smerne devojke, enact golotinje“, „Jovana, bomba si“ – bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Stefan je nedavno raskinuo sa Jovanom misicom i tada otkrio kako je više puta snimao trenutke u kojima su se on i Jovana svađali, da bi mogao da ih presluša naredno jutro i razmisli ponovo o svemu što mu je rekla.

– Mene sitnica može najviše da poremeti, da me totalno odbije od osobe. Te neke sitnice su me unakazile…Nije to bilo, unhappy ovog puta, nisam sumnjao u nju niti bilo šta. Stvarno nisam sumnjao, ali jednostavno je bilo raznih priča gde se ona kretala, gde je izlazio taj njen bivši momak. Snimao sam je po nekoliko puta, da vidim da li sam ja lud. Eto dokle je došlo, da ja snimam svoju devojku dok se svađamo, da vidim da li ima to smisla – rekao je Stefan, i dodao:

Jovana i Stefan
Jovana i Stefan

– Zamislite dokle je došlo kada sam ja počeo da je snimam. Svaku noć je pričala o tome kako joj je bilo dok sam ja bio u Zadruzi. Ali svaku noć. Ja sam počeo da je snimam zbog sebe, mislio sam da sam lud, da nije moguće, možda ja ne razumem, pa sam je snimao da skapiram možda sutra, meni u glavi nije dobro, bio sam predugo u rijalitiju – kazao je Karić.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs