„IZDAO ME KADA SAM NAJTREBALA“: Osman Karić otkrio nepoznate detalje o vezi sa Mensurom!

od strane | sep 3, 2022 | Poznati | 0 Komentara

DDN |

Osman Karić poznat je po oštrom jeziku, ali i po redovnom komentarisanju situacije u Beloj kući. A sada se osvrnuo na neke bivše saradnike, ali i progovorio o prekidu prijateljstva sa Mensurom Ajdarpašićem.

Mensur Ajdarpašić i Osman Karić (Foto : Instagram/mennssur) • mennsssur / Instagram

Nakon svega što ste na Dalilinoj strani, šta vas je navelo da se predomislite?

– Kao što znate, napao sam Delilah kada niko drugi nije bio. Čak sam to prvi otkrio na samom početku i pre nego što je ušla u vezu sa Filipom Carom i priznala da se zaljubila u njega. Kao što sam mnogo puta rekao, ja sam neko ko se bavi realnošću u spoljašnjem svetu i skidam maske sa pojedinačnih zadruga koje su u javnosti zbog svojih dela ili nedela. Tako sam ovoga puta bio oglašeni mrzitelj Dalile Dragojević – Mujić. Naravno, na njih gledam kao na igrače, a na sebe kao na jednog od navijača koji sve to posmatram sa tribina. Nesrećni kad je sve gotovo, utakmica je gotova, Dalila je otišla, Dejan je zadovoljan sadašnjim devojkom Aleksandrom. Branim Dalilu od hejtera koji sa Dalilom peru svoje slične ili iste životinje i sebe.

Šta sad mislite o Dejanu?

– Nikad nisam imao ništa loše da kažem o Dejanu, osim što je doktorirao rijaliti i radi sve zbog toga. Veoma inteligentan, ali i pomazan lik. Zarad svojih viših ciljeva pogaziće drugarstvo, pa i sve što mu postane na put.

Dalila i Dejan Dragojević

Ti javno prekinuo prijateljstvo sa Mensurom, da li je to tvoja konačna odluka ili postoji šansa da ti oprostiš ?

– Ne bih puno pričao o Mensuru. Mislio sam da sam mnogo radio da me taj momak izda kada mi je bio najpotrebniji. Kada su me njegovi fanovi ili lažni fanovi osudili za neki novac koji sam, kažu, stekao za svoju korist. Mensur tada nije našao za shodno da se javno oglasi na svom profilu i brani me pred javnošću. Ne, Mensur je tada bio uzdržan jer je verovatno mislio isto i podržavao te lažne horde svojih morona. Takav čovek prodaje svog prijatelja čak i u ratu. Mensur je čovek koji u sebi gaji mržnju, a iz kog perioda svog života, pitajte ga.

Dalila i Dejan Dragojević Mensur Ajdarpašić i Stefan KarićMensur Ajdarpašić i Stefan Karić

Miljana je jedva preživela posle operacije, šta mislite , da li joj je sada jasno da se više ne sme igrati sa životom?

– Drago mi je što je Miljana prebrodila teške trenutke života i smrti. Pobedila je i nadam se da je sada sve u redu. Miljana će živeti 100 godina, ona je jednostavno legenda. Njeni roditelji, sestre, pa čak i njeno dečko Bebica i sami znaju kroz šta su prošli. Miljani i njenoj porodici, kao i mom sinu Željku, želim sve najbolje u životu – kaže Osman, prenosi „Informer“.