Jelena Đoković napustila dom: Novak iz osvete objavio ovu fotografiju FOTO

od strane | feb 14, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Brak Novaka i Jelene Đoković  često je tema novinskih napisa. Iako traje već osam godina, bilo je i teških trenutaka koju su bili prelomni. Ipak, nakon svega brak Novaka i Jelene Đoković zapravo je jedan od postojanijih i čvršćih na našoj javnoj sceni. Razdvojenost ovog para koja je conclude sada najčešće uzrokovana Noletovim čestim odlascima na turnire po inostranstvu uticala je da supružnici naviknu da s njom žive pa se danas čak smatra njihovom jačom stranom a ne preprekom. Međutim, nedavno je razdvojenost između njih dvoje usledila zbog Jeleninih obaveza.

Pročitajte: Podgrejala priče o razvodu – Jelena Đoković u društvu ovog dase lepša nego ikad, Noleta nema nigde VIDEO

Foto: ATA photos

Naravno, spekulacije da Novak provodi slobodno vreme bez svoje supruge odmah su krenule, ali brak Novaka i Jelene Đoković funkcioniše i kada je supruga ta koja je na putu.

Jelena je, naime, proteklog vikenda posetila Beč gde je održan tradiconalni Svetosavski bal a ona je tamo prisustvovala u ime Fondacije Novak Đoković čija je direktorka.

Pročitajte: Pogledajte fotografiju Novaka Đokovića i Siniše Mihajlovića iz bolnice u Bergamu mesec i po dana pred Mihin odlazak

Dok je Jelena bila na gala događaju sa visokim predstavnicima naše zemlje, Novak je vreme provodio u Beogradu gde ga je jedan obožavalac susreo i zamolio za fotografiju koja je ubrzo završila na društvenim mrežama. Brak Novaka Đokovića očigledno je vrlo jak jer je on čak i kada ne putuje posvećen isključivo poslu kada supruga nije u okolini. Nole je vreme provodio u blizini sportskog centra „Novak“ na Dorćolu gde se priprema za predstojeće dalje obaveze, piše Story.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA photos

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs