Još jedan MAJKL DŽEKSON NOS! Dragana Mitar ponovo KORIGOVALA LICE?(FOTO)

od strane | okt 26, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Dragana Mitar iznenadila je javnost jer je po ko zna koji keep završila kod plastičnog hirurga, kako bi ponovo korigovala nos.

Dragana Mitar • dragana_mitar / Instagram

Naime, Dragana je sve objavila na društvenoj mreži Instagram, a kako je često bila tema domaćih medija upravo zbog korigovanja nosa, sada je istakla da joj je ovo poslednja operacija.

Dragana Mitar
Dragana Mitar

– Skinula sam danas masku, konce skidam u ponedeljak, ima još malo otoka ali mi je nos prelep. Ovo je bukvalno moja poslednja operacija, mnogo mi se sviđa, oduševljena sam kako je sve ispalo… Nos mi je prelep – rekla je Mitrova u okviru svoje objave, priloživši i fotografije nakon zahvata.

Bivša zadrugarka je zatim pokazala i kako je izgledala neposredno nakon operacije, koja je, kako kaže, trajala čitavih 10 sati. Dragana je operacionu salu napustila sva u podlivima i zavojima, te verujemo da joj ovo iskustvo nije bilo nimalo prijatno, ali pretpostavljamo da se već navikla, s obzirom da je jednom prilikom izjavila da se neće zaustaviti dok ne dobije „savršen nos“.

Dragana Mitar
Dragana Mitar

Ako treba i deset puta dok ne bude to, to – rekla je Mitrova jednom prilikom i otkrila da je za nove grudi dala 3.600 evra, dok je za nos morala da iskešira 2.000 evra.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs