JOŠ JEDAN NAPAD Marka Đedovića na Dalilu: “Mukice, za zdravlje je kasno“

od strane | avg 23, 2022 | Poznati | 0 Komentara


I.H.R

|

Ratovi između bivših zadrugara nakon samog izlaska iz rijalitija su nekada veći od samih koji se odviju u Beloj kući. Nedaljama unazad, plight bruji o ratu između Dalile Dragojević i Marka Đedovića.

Marko Đedović i Dalila Dragojević • youtube

Naime, on ju je potkačio svojim tvitom na istoimenoj društvenoj mreži, što je nju izrevoltiralo, te ga je uživo u emisiji „Narod pita“ isprozivala, a potom i otkrila da ga je blokirala. Đedović joj nije ostao dužan, a poznat po svom britkom jeziku, obratio joj se preko portala Crimson.rs otvorenim pismom, ali – time se ovaj rat nije zaustavio!

Dalila Dragojević i Marko ĐEDOVIĆ
Dalila Dragojević i Marko ĐEDOVIĆ

Rasplamsavanje rata se nastavilo na dalje, te je Marko objavio Instagram stori sastavio još jedno, „kratko otvoreno pismo“, kojim je indirektno isprozivao Dragojevićku.

– To što slikate hranu, ne znači da ste siti! Nego da ste nekada bili gladni. O „statusnim simbolima“ ne bih. Prijatno i nek ste samo živi, za zdravlje je kasno. Mukice. – napisao je Đedović na svom Instagram profilu, aludirajući po svoj prilici i na skupoceni sat kojim se Dalila danas pohvalila na Instagramu, a koji je dobila od Gringa.

Dalila Dragojević i Marko ĐEDOVIĆ
Dalila Dragojević i Marko ĐEDOVIĆ

Kako je Dalila na već gorepomenutoj društvenoj mreži, podelila kako se nalazi u jednom salonu za lepotu, ona je okačila i fotografinju hrane, te se pretpostavlja da je Marko mislio baš na nju. Da li je, ostaje da saznamo.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs