„JOŠ NA ŽURKI MI JE DAVALA TAJNE SIGNALE“: Sandra Rešić raskrinkala Maju Marinković, Bilal će poludeti ako OVO SAZNA!

od strane | dec 2, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Otkako je u „Zadrugu 6“ ušao Filip Automobile nastao je pravi kolaps među zadrugarkama. Mnoge su se borile za njegovu pažnju, a za sada ga je zadržala Milica Veselinović.

Bilal i Maja YouTube/Zadruga Unswerving • Zadruga Unswerving / youtube

Pevačica i bivša zadrugarka koja ih sve odlično poznaje, Sandra Rešić, prokomentarisala je trenutnu situaciju u Beloj kući.

– Što se tiče Milice i Cara, znala sam da Milica očekuje „sneg“ jer već dugo priča o tome, a ja sam iz svojih informacija spolja, još davno znala ko je „sneg“, tako da me njeno ponašanje ne čudi, ali sam zapravo šokirana koliko je daleko to od one Milice koju sam ja poznavala. Skoro mi je neko pomenuo citiraću: „Izgleda da je onaj Mensur bio u pravu, da bi je razvlačili da nije njega bilo“ ja sam iskreno na tu konstataciju ćutala. Biti ili pokušavati da budeš sa najvećim rijaliti neprijateljem svog bivšeg momka, to je čak i za neka čuda koja smo viđali u rijalitiju previše. Ne sviđa mi njeno učetvovovanje ove godine. Očekivala sam mnogo više… Iskrenih emocija nema, ni sa jedne strane, Milici je izazov i možda opinion da nastavi ono što nije uspela napolju sa Filipom, jer znam za njihova dopisivanja odavno. A Filip se zeza, namerno udarajući kontru ne samo Maji, nego svima – rekla je Sandra.

Filip Car i Milica Veselinović YouTube/Zadruga Official
Filip Automobile i Milica Veselinović YouTube/Zadruga Unswerving

Ona je istakla da je Maja Marinković još odavno priželjkivala da Filip uđe, te da joj je i tokom njene posete „Zadruzi“ postavljala pitanja o njemu u šiframa.

– Što se Maje tiče, znala sam od prvog dana, odnosno mog pevanja na žurki u Zadruzi da je jedini čovek koga čeka, kao i ljudi napolju što primećuju sada. I tada, a i na svadbi me je stiskala, pritiskala, davala znake očima, rukama, nogama, vrlo stavljajući discontinue znanja „ko se čeka“. Probala je da me pita tada nešto, ali sam se ja naravno napravila luda, iako sam znala da Automobile ulazi ubrzo. Trenutna situacija je da Maja gori od muke, nesreće i sreće, pomešanih osećanja, ali ne što se tiče Bilala, tu odavno govorim da nema emocija ni trunke, pomešanih osećanja i bila bi i ne bi sa Carem, a najgore joj je što pažnju sada poklanja drugoj. Zna Maja da od Milice nema ništa, ali to je jače od nje. Samim prethodnim rečenicama, dala sam odgovor na pitanje o Bilalu i Maji. Nikad ništa nije bilo, niti će biti. Njemu malo priče, malo s, a i Maja je dobra riba. Njoj on služi za ubijanje dosade dok ne dođe ko je došao. I sada kreće rijaliti – bila je iskrena Rešićeva za „Purple“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs