Glogovac je divan otac. Pored toga što je tu stalno uz svoje sinove i što njima posvećuje pažnju, on je sjajan tata i Sunčici, koju je dobio krajem godine. Neverovatno kako mu uloga oca leži i u ovim poznim godinama. Svi su mislili da možda neće imati živaca da se sada bakće sa malim detetom, međutim, on je sve iznenadio. Non-stop je uz Sunčicu, a supruzi Milici pomaže bukvalno oko svega, i ništa mu nije teško, za razliku od mnogih drugih muškaraca koji ne vole preterano da učestvuju u toj vrsti aktivnosti – rekao je izvor blizak Glogovcima

Nebojša Glogovac postao je treći put tata malene Sunčice, koju je dobio u drugom braku sa Milicom Šćepanović. Kada se razveo od prve žene Mine Glogovac (koja je, uzgred rečeno, prelepa) posle 18 godina braka, mediji su ga bukvalno razapeli na krst. U fazonu, šta mu bi, kakav je to način i ostale slične priče. Novinski napisi su se malo primirili kada su videli koliko mu je lepa i mlada nova žena Milica. Ali ne zadugo.

Zamišljam Glogovca dok čita ovaj tekst i kaže „Koga, bre, zabole moj privatni život?“ Izvini, Glogi, ali ti si san mnogih žena u Srbiji.

Prošle godine su mediji pisali i kako se Glogovac snalazi u ulozi oca malene ćerkice, budući da sa Minom ima sva sina.