Karleušin kum u teškom stanju, ima samo 45 kilograma? Ovo su njegove poslednje fotografije (foto)

od strane | apr 17, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Kum Jelene Karleuše postao je neprepoznatljiv

Modni kreator Darko Kostić već dugo se nije pojavljivao u medijima, a za to, kako saznajemo od izvora bliskog kreatoru, krivo je navodno njegovo stanje.

Kum Jelene Karleuše je, kako tvrdi izvor blizak njemu, navodno drastično smršao, te sad ima samo 45 kilograma.

Ata images

S obzirom na to da je Darko veoma visok, te da je oduvek imao idealnu kilažu i savršeno izavajane mišiće, to da ima samo 45 kilograma deluje nezamislivo. Izvor navodi da je kreator postao neprepoznatljiv, te da je to verovatno jedan od razloga zašto se već mesecima nije pojavljivao u javnosti.

Pročitajte Ceca i Lidija ljute suparnice – Evo kako izgleda Ocoljićkina kuća, nije ni nalik pevačicinoj

Prijatelji su, kako navodi izvor, veoma zabrinuti za njega. Izvor ne zna da li Darko boluje od neke bolesti, al misli da je, ako je suditi po tome kako izgleda u veoma teškom stanju.

Ata images

U avgustu prošle godine Kostićevo ime se poslednji put pominjalo u medijima, a tada je, kako se pisalo, završio u Urgentnom. Kako se tada pisalo, do žestokog okršaja došlo je navodno prilikom svađe sa prijateljem, kada ga je on udario i zadao mu povrede glave. Navodno je reč o posekotini iznad desnog uha. Svađa se dogodila u stanu modnog kreatora, a nakon iste Darko je stigao u bolnicu kako bi uradio sve potrebne i detaljne analize.

Kum Jelene Karleuše ovako je izgledao po izlasku iz pritvora

Darko Kostić je uhapšen 20. aprila 2022. godine nakon što je prijavljeno da se u njegovom stanu nalazi devetnaestogodišnjak koji je zatvoren u špajzu i da mu on preti da će ga ubiti.

Kreator je tom prilikom pritvoren na tri nedelje, posle čega je pušten da se brani sa slobode.

Ata images

Upravo po izlasku iz pritvora nastale su poslednje fotografije koje su dospele u medije, a na njima je Kostić izgledao sasvim zdravo, a kako kreator izgleda sada poznato je samo njemu izuzetno bliskim ljudima, jer se već dugo nije pojavljivao u javnosti.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs