Katarina, jesi li to ti? Radivojevićeva drastično promenila imidž! (Foto)

od strane | apr 17, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Aleksandar Dojkić

|

Glumica Katarina Radivojević pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju, a mnogi je na prvu loptu nisu prepoznali.

Katarina Radivojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Katarina Radivojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

Naime, Radivojevićeva je prošetala modnom pistom u plavoj kombinaciji, a ono što svima zapalo za oko jeste da glumica ima dosta svetliju nijasu kosu, od njene prepoznatljive boje, koja je tamnija, te je na „prvu loptu“ nisu prepoznali.

Ruku pod ruku Radivojević je sa Jelenom Gavrilović prošetala, a mnogi su komentarisali da glumica izgleda odlično, a ona osmeh sa lica nije skidala i bila je vidno raspoložena.

Katarina Radivojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Katarina Radivojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Podsećanja radi, glumica Katarina Radivojević veoma vešto krije svoj privatni život, a u medijima se pojavljuje isključivo kada govori o poslu, novim projektima i ulogama. Međutim, jednom prilikom je napravila presedan i u jednoj emisiji je otkrila kako se neguje i da li je radila neke estetske korekcije.

– Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje – bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam – rekla je Katarina.

Katarina Radivojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)
Katarina Radivojević (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Katarina je istakla da se rodila sa punijim usnama, iako su mediji često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

– Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario, ali i dalje ima ta usta – napomenula je Katarina za „K1“.

Katarina Radivojević je, sa druge strane, bila predmet izlaganja glumice Slobode Mićalović, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Sloboda Mićalović otkrila da je Vojin Ćetković “KRIV“ što je OVA njena koleginica dobila GLAVNU ULOGU u kultnom filmu umesto nje

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs