Kaže da joj je sestra STRGNULA LANČIĆ tokom sukoba, a na fotografiji nakon tuče ga IMA OKO VRATA! Ponovo se oglasila Severinina sestra, ali i Milan Popović

od strane | sep 2, 2022 | Poznati | 0 Komentara


I.M., |

I.H.R |

Kako prenose regionalni mediji, nedavni sukob između sestara Severine Vučković i Marijane Popović navodno nije prvi.

Severina Vučković (Foto: Ringier/Goran Matijašec) • Goran Matijašec / Ringier

– Severina me mlatnula kišobranom. Nije istina da nisu znali gde živim i da se nisam viđala s članovima porodice. Vidjla sam se s njima pre epidemije korona virusa, a znalo se da sam poslednje vreme u Nemačkoj – rekla je Marijana Popović dok je još oporavljala nakon žestokog obračuna u stanu svoje i Severinine majke.

Nije želela da iznosi više detalja. Marijanu su, kako prenose hrvatski mediji, lekari u bolnici detaljno pregledali. Njene povrede su lakše, ali su joj navodno na prijemu samo zaustavili krvarenje kako bi policija odradila svoj deo posla i prema povredama ustanovili detalje sukoba.

Severina Vučković i Marijana Popović (Foto: Screenshot)
Severina Vučković i Marijana Popović (Foto: Screenshot)

Severina, kako piše 24sata.hr, čeka prekršajni postupak za okršaj sa sestrom. Severinin advokat Jasminka Biloš optužila je Marijanu da je priču izmislila i da je zapravo ona napala pevačicu. Iz Severininog tima su poslali fotografije pevačice nastale navodno neposredno nakon tuče.

Marijanini prijatelji i poznanici kažu kako se upravo fotografije pevačice ne podudaraju s njenom stranom priče. Severina je tvrdila da joj je sestra istrgnula lančić s vrata, dok joj se na fotografiji s posekotinicom na čelu na vratu ističe zlatni lančić.

Severina Vučković (Foto: Privatna arhiva)
Severina Vučković (Foto: Privatna arhiva)

– Mojoj porodici je teško izaći na kraj s njom jer ne želi da prihvati pomoć psihijatra i da ode na lečenje. Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice… Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala – tvrdi Severinina sestra.

Stresne trenutke porodične drame provodi povučeno, kontaktira tek s najbližima i svojim advokatskim timom. Na njenim društvenim mrežama također zasad vlada “zavet ćutnje”. Objavila je video sa svog koncerta u Poreču koji je održala pre desetak dana i ostavlja utisak da neće pojašnjavati šta se događalo sporne noći u stanu njene majke u njenom rodnom gradu.

Severina Vučković i Marijana Popović (Foto: Screenshot)
Severina Vučković i Marijana Popović (Foto: Screenshot)

Marijana, navodno, već pakuje kofere i sprema se za odlazak iz Splita. Angažovala je pravnu pomoć jer očekuje tužbu koju su najavili iz Severininog tima, kao i njen advokar Biloš.

– Severina je saslušana u policijskoj stanici radi prijave njene sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke povrede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Istrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobilni. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović – rekli su za Index iz Severininog tima.

Severina Vučković (Foto: Ringier/Vladimir Lukić)
Severina Vučković (Foto: Ringier/Vladimir Lukić)

Nakon tuče sestara Severine Vučković i Marijane Popović, oglasila se pevačicina majka Ana u otvorenom pismu Milanu Popoviću, a sada je on prokomentarisao njenu izjavu.

Severinina majka obratila se javnosti zbog istupa bivšeg zeta u Dnevniku Nove TV u kojem je komentarisao sukob pevačice i njene sestre, ali se sada opet obratio suprotnoj strani, prenosi Index.hr.

Milan Popović (Foto: Ringier/Nemanja Jovanović)
Milan Popović (Foto: Ringier/Nemanja Jovanović)

– Dajem sebi za pravo da komentarišem navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala Ana Vučković već ju je napisao neko iz PR tima Severine Vučković, a najverovatnije Zinka Bardić, bivša glasnogovornica MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom. Ana Vučković ne bi mogla ni da pročita ovu izjavu, a kamoli da je sastavi. Ana Vučković materijalno zavisi od Severine i sigurno joj u nekim stvarima daje prednost u odnosu na ostale svoje ćerke, ali sam siguran da Ana Vučković jednako voli sve svoje ćerke i da će u ovakvim situacijama zadržati neutralni stav, kao i svaka druga normalna majka – rekao je Milan Popović za Index.hr, a šta je, sa druge strane, ispričala komšinica u čiji je stan u jeku sukoba utrčala Severinina sestra, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs