KRSTINJA TODOROVIĆ U TOPU I USKIM HELANKAMA: Pevačica smršala preko 90 kg, pa pokazala TELO U TERETANI i napravila pometnju! (FOTO)

od strane | nov 12, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Zvezda „Granda“ Krstinja Todorović smršala je preko 90 kilograma i sada izgleda bolje nego ikada.

Krstinja Todorović • krstinja_official / Instagram

Naime, ona je posle operacije želuca koju je imala ranije, otišla i na operaciju uklanjanja viška kože koju je finansirao Saša Popović, a sada je pevačica objavila sliku na kojoj pozira u teretani i to ni manje ni više nego u topu i uskim helankama.

– Prvi trening. Krenula sam u nove pobede. Nakon svih zahvata , došlo je vreme novih navika i oblikovanja tela. Radujem se – napisala je Krstinja ispod svoje objave, a komenatri na račun njenog izgleda nisu prestajali da se nižu:

„Ma bravo devojko. Ti si primer odlučnosti i upornosti“, „Kakva žena kakva lepotica! Jel moguće da je to nekadašnja buci buci?“, „Bravo srećo! Znaš sve šta treba da radiš, samo nastavi tako“ – bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, pevačica Krstinja Todorović nedavno se razvela posle 4 godine braka.

Kako je rekla, ona je sa suprugom ostala u dobrim odnosima.

– Nemam self-discipline da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina – ispričala je ona.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs