„LJUBI TE TVOJA MAJKA, U SRCU ĆU TE NOSITI“: Dejan priznao da je prešao u Islam – a komentar sa profila EMINE MUJIĆ se širi mrežama, spomenula i DALILU! (FOTO)

od strane | mar 28, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Posle višegodišnjih spekulacija, Dejan Dragojević priznao je da promenio veru i prešao u islam, nakon čega se sada navodno oglasila njegova bivša svekrva Emina Mujić.

Dejan Dragojević YouTube/Dejan Dragojevic
Dejan Dragojević YouTube/Dejan Dragojevic • youtube

Dejan je otputovao u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

Njegovo priznanje pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a svi koji su dobro upućeni u „zadrugarska dešavanja“, ali i članove njihovih familija, zapazili su navodni komentar Emine Mujić, majke Dejanove bivše supruge.

Naime, sa Instagram profila, koji se zove Emina Mujić, ali i na kojoj je zaista Eminina slika napisan je komentar, koji je masovno počeo da se širi mrežama:

Dejan Dragojević komentar Instagram/em689318
Dejan Dragojević komentar Instagram/em689318

– Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Alah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem – glasi komentar, a prenosi „Pink“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs