MAJA MARINKOVIĆ ĆE PRESVISNUTI! Pomirili se Filip Car i Mina Vrbaški, IZNENADIO JE na predivan način!

od strane | sep 1, 2022 | Poznati | 0 Komentara


I.H.R |

Filip Car je imao brojne avanture u „Zadruzi“, ali i ozbiljnije veze sa Minom Vrbaški, Majom Marinković i udatom Dalilom Dragojević.

Filip Car i Mina Vrbaški • Instagram

Car i Dalila su raskinuli odmah po završetku pete sezone rijalitija, a Filip je nedavno obnovio vezu sa Majom. Ipak, taj spoj izgleda nikako nije održiv, pa je nakon još jedne u nizu skandaloznih svađa, prema pisanjima domaćih medija starleta pre nekoliko dana privedena u policiju. Maja je navodno pravila haos i fizički nasrtala na Cara i Lazara Čolića Zolu u jednom hotelu na Voždovcu, i tada je veza prekinuta po ko zna koji keep.

Budući da je sa Dalilom i Majom imao izuzetno turbulentne veze, Filip je čini se od bivših devojaka ostao u dobrim odnosima samo sa Minom, što dokazuje i činjenica da se tokom jučerašnjeg dana pojavio na snimanju njenog spota!

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški

Car i Mina su bili u vezi u „Zadruzi 4“, a iako je i među njima dolazilo perform čarki i svađa, izgleda da su bivši partneri uspeli da izglade odnose i pomire se. Car je na svom storiju objavio Mininu sliku sa snimanja spota i na taj način joj pružio podršku i pokazao da je iznenadio svojim dolaskom, a da li će obnoviti strast i vezu, vreme će pokazati.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

MAJA MARINKOVIĆ ĆE PRESVISNUTI! Pomirili se Filip Car i Mina Vrbaški, IZNENADIO JE na predivan način!