Marija konačno pokazala sinovo lice: Ne zna se da li je lepši on ili njegov stajling (foto)

od strane | feb 9, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Stajling Maria Šerifovića nasmejao sve

Marija Šerifović na Instagramu redovno deli prelepe trenutke sa svojim sinom, koji je iz dana u dan sve veći. Imali smo priliku da vidimo kako se zajedno šetaju, kako ga hrani i nosi, kako se igraju… A, sad smo imali priliku da vidimo i kako izgleda stajling Maria Šerifovića koji je zbog portikle nasmejao sve.

Instagram

– Us*aću ti se u život – piše na Mariovoj portiklici, a mnogi su prokomentarisali da baš takva ide uz Marijinog sina, koji će verovatno biti opušten i zabavna kao i njegova majka.

Pročitajte Mamino zlato – Verica objavila sliku koja topi srce, beba preslikana mama Marija

Mario je 2. februara napunio dva meseca, koja su, kako pevačica ističe, najlepša u njenom životu. Iako je uvek pokazivala samo njegove nožice, pevačica je rešila da pokaže i deo njegovog lica, za koje svi oni koji su videli Maria, kažu da je prelepo.

Stajling Maria Šerifovića je prelep, a tek lice kakvo je

Kažu da Mario ima crnu kosicu i tamne i krupne oči i da veoma liči na Mariju i baku Vericu koja se na njega ne odvaja ni na trenutak.

– Još je jako mali da bih mogla da procenim na koga liči. Ima vremena za to – rekla je Marija i otkrila svima koji su se pitali da li je Mario zaista njen i šta piše u njegovim dokumentima.

Instagram

– Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj. I u genetskom i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka, svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj – otkrila je pevačica.

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs