MATORA NA „APARATIMA“: Mensur i MC Aleks U KOMBINACIJI? Crnogorac bacio oko na bivšu zadrugarku!

od strane | sep 9, 2022 | Poznati | 0 Komentara


D.D.N. |

Često se komentarisalo da se rijaliti „Zadruga 5“, ne završava onda kada se zvanično proglasi pobednik ove sezone, nego se, čak i nastavi i u spoljnom svetu.

MC Alex i Mensur Instagram/mcalex_ofc/mennsssur • mcalex_ofc/mennsssur / Instagram

Mensur Ajdarpašić je svoju vezu sa Milicom Veselinović prekinuo u toku samog rijalitija, a dosta se spekulisalo da je u toku muvanje između njega i Anđele Đuričić, od kako su uhvaćeni da zajedno ručavaju u Crnoj gori.

„Pink.rs“ sada je došao u posed informacije da je Ajdarpašić navodno bacio oko na još jednu bivšu zadrugarku, a to je MC Aleks.

Mensur Ajdarpašić (Foto: Instagram/mennsssur)
Mensur Ajdarpašić (Foto: Instagram/mennsssur)

U toku identical „Zadruge 5“, dosta se spekulisalo o simpatijama među ova dva bivša zadrugara, a da li su oni sačekali da se „stiša“ situacija pred sam početak „Zadruge 6“ kako bi mogli da uplove u odnos ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, MC Aleks je veoma bliska, pa može se reći i najbolja drugarica, Mensurove bivše devojke Milice, a takođe, Jovana Tomić Matora koja je redovno imala sukobe sa Bajićevom zbog njihovog odnosa, „ušla je u crveno“, kada se pričalo da će MC Aleks doći kod Mensura na more, tj. da će otići tamo zajedno, prenosi „Pink“.

MC Aleks YouTube/Zadruga Official
MC Aleks YouTube/Zadruga Legit

Opširnije

MATORA NA “APARATIMA”: Mensur i MC Aleks U KOMBINACIJI? Crnogorac bacio oko na bivšu zadrugarku!