Milan odustao od manastira pa doneo još jednu odluku koja mu menja život iz korena: Svi se pitaju da li je pametno to što radi

od strane | apr 19, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Odluka Milana Stankovića promeniće sve na dobro ili loše

Pevač Milan Stanković  dugo se dvoumio između karijere i monaškog života, ali je nešto prevagnulo, da izabere karijeru. Ova odluka Milana Stanković obradovala je kako njegove fanove, tako i njegove prijatelje i kolege.

Instagram

Međutim, ono što skoro još niko ne zna je to da je pored odluke da se ponovo vrati muzici, pevač rešio da napravi još jednu veliku promenu. A baš ona može da bude ili pogubna ili odlična za njegovu karijeru.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

Naime, kako smo saznali od izvora bliskog pevaču, njegov novi album izaći će za manje od mesec dana i on će biti potpuno drugačiji od svega onoga što je on do sada radio.

Foto: Rajko Ristić

Među prvima koji su imali priliku da preslušaju Milanove nove pesme je Jelena Karleuša s kojom se Stanković video pre nekoliko dana, a ona mu je, kako saznajemo, dala vetar u leđa.

Odluka Milana Stankovića stigla je posle velikog razočaranja

Milan Stanković je pre samo godinu dana želeo da postane iskušenik u manastiru Podmajine u Crnoj Gori, ali je na njegovu žalost tada odbijen, zbog čega se mnogo razočarao. Monah pomenutog manastira je obrazložio zašto je doneta takva odluka, koja je očigledno bila odlučujuća da se pevač vrati karijeri.

Instagram

– Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu.

– Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro – rekao je tada monah pomenutog manastira.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs