Milena Popović NIKAD IZAZOVNIJA: U čipkastoj bluzi mami uzdahe, sve joj se PROVIDI! (FOTO)

od strane | okt 25, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Dejana Nikolić

|

Milena Popović je poslednjih nekoliko meseci konstantno u žiži javnosti, a tema brojnih natpisa na portalima je njena veza sa Igorom Jurićem koju prate razna nagađanja.

Milena Popović Instagram/milena_bogdan • milena_bogdan / Instagram

Popovićeva je mnogo puta enact sada skretala pažnju na sebe izazovnim fotografijama koje redovno objavljuje na svom Instagram profilu.

A ovoga puta zablistala je u crnoj čipkastoj providnoj bluzi, ispod kojeg se nazirale grudi i brushalter, a kao i svaka njena objava ni ova nije prošla nezapaženo, već su se komentari konstantno nizali:

„Kako ste mi lepi“, „Prepela dama“, „Lepota od žene“, „Svaka čast gospođo Milena“, „Dobra si riba za svoje godine“, „Uspela si zapaliti mnoga muška srca“, „Prelepa i neodoljiva“ – bili su samo neki od komentara.

Podsetiom, Milena Popović, je supruga pokojnog Olivera Ivanovića. Ona je jednom prilikom napomenula, da ne podnosi što ispred njenog imena stoji „udovica“.

– Pitam se koliko će još vremena to morati da me prati, jer prošlo je već pet godina od njegove smrti, a ja sam danas Milena Popović. Ta reč udovica koja se prišiva uz moje ime, čini da me ljudi u tom kontekstu jedino i posmatraju. Onda moje ponašanje i odluke ocenjuju upravo kroz tu prizmu, pa komentarišu da li sam nešto dovoljno dobro uradila za jednu udovicu, smem li da se usudim da ponovo volim ili da se obučem na određeni način – rekla je Milena za „Legend“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs