Milica Dabović OKRENULA NOVI LIST nakon što je ČESTITALA BOŽIĆ BEZ BRUSHALTERA!

od strane | jan 12, 2023 | Poznati | 0 Komentara


Nekadašnja košarkašica Milica Dabović izazvala je pravu pometnju u javnosti zbog skandaloznog načina na koji je čestitala Božić.

Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13)
Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13) • stefanovamama13 / Instagram

Naime, Milica se snimala u preuskoj haljini sa predubokim izrezom, bez brushaltera, pri čemu samo što joj grudi nisu ispale iz iste dok je izgovarala rečenicu: „Mir Božji Hristos se rodi, narode dobri i lepi“.

Dabovićeva se tada, podsetimo, našla na meti podeljenih komentara, a pratioci su joj uglavnom sugerisali da je „neprimereno“ i „neumesno“ čestitati hrišćanski praznik na jedan takav način, dok je zvezda OnlyFans-a u svom maniru poručila da je „nije sramota“ zbog učenjenog.

Milica Dabović (Foto: Ringier/Milan Ilić)
Milica Dabović (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Ipak, nakon što je pre svega dve nedelje rešila da prestane da daje intervjue i da se pojavljuje u televizijskim emisijama, Milica je sada povukla još jedan potez kako bi svima onima koji je kritikuju ograničila pristup sadržaju koji objavljuje.

Dabovićeva je zaključala Instagram profil, dok se u opisu istog predstavila, pre svega, kao majka, košarkašica, olimpijka, dobitnica zlatne evropske medalje i nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa „Survajver“. Sa druge strane, ni pomena nema o sajtu za odrasle na kom u zamenu za mesečnu pretplatu deli vlastite eksplicitne fotografije i snimke.

Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13)
Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13)

Podsećanja radi, nekadašnju košarkašicu trenutno prati više od 9.000 ljudi na OnlyFans-u, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra budući da pretplata na njenom profilu iznosi 15 dolara po osobi.

Milica Dabović je bivša košarkašica. Bila je kapiten košarkaške reprezentacije Srbije sa kojom je osvojila zlato 2015. godine na evropskom prvenstvu. Nakon što je završila karijeru, pažnju na sebe skrenula je kada je otkrila da je otvorila profil na OnlyFans-u, platformi za odrasle, kako bi zaradila za život. Ima sina Stefana, a kako, sa druge strane, izgleda „najskuplja“ fotografija na njenom nalogu na spomenutom sajtu, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs