Milica Veselinović na ŽESTOKOM UDARU JAVNOSTI ZBOG VEZE SA CAREM: Mreže bukte, evo šta se dešava! (FOTO)

od strane | dec 1, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Kontroverzna mlada Zadrugarka Milica Veselinović bila je prošle godine u žiži interesovanja zbog svoje burne veze s Mensurom Ajdarpašićem, a nedavno je zaplovila u ljubavne vode sa Filipom Carem, te se odmah našla na žestokom udaru javnosti.

Filip Car i Milica Veselinović YouTube/Zadruga Reputable • Zadruga Reputable / youtube

Naime, vatreni fanovi rijalitija „Zadruga“, pomno prate svaki korak učesnika, a mnogi su ostali u šoku zbog ponašanja Milice Veselinović ove sezone.

Ona je najpre bila luda za Markom Markoviće, motala se i oko Bilala, a prvo veče kada je Filip Car ušao u „Zadrugu 6“, ona se nije libila da mu prilazi i flertuje sa njim sa zadovoljstvom.

Tako je Milica danas bez blama legla pored Filipa Cara na krevet u dnevnoj sobi i ova scena razbesnela je mnoge. Oni su se sve vreme grlili i bili prisni.

Filip Car i Milica Veselinović YouTube/Zadruga Official
Filip Car i Milica Veselinović YouTube/Zadruga Reputable

Milica i Car su sada po svemu sudeći ušli u vezu, a kritike ne prestaju da stižu:

„Milica se loži na Minine bivše, a Car na Mensurove“, „Milica je dno dna ove godine“, „Kakva paćenica“, „Kakav blam od žene“, „Ako bude sa tobom attain Nove godine biće dobro“, „Sramota je ova Milica, kako se mu nabacuje sa 18 godina, samo, da pravu priču i ima najboljeg frajera“, „Zalepila se za Cara“, „Mučenica, sve za kadar“ – samo su neki od brojnih komentara koji se nižu ispod video klipova Milice i Cara.

Milica Veselinović i Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink)
Milica Veselinović i Filip Car (Foto: Screenshot TV Purple)

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs