Miona obelodanila EMOCIJE koje gaji prema Stanislavu, ponizila Maju Marinković: Ša gleda i ne veruje

od strane | apr 19, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Miona Jovanović iskreno je progovorila o odnosu sa sadašnjim dečkom Nenadom Aleksićem Ša, ali i sa bivšim Stanislavom Krofakom.

Miona, Stanislav i Ša
Miona, Stanislav i Ša • youtube

Kako je istakla, Miona je uverena da Stanislav prema Maji Marinković nema emocije kakve je imao prema njoj.

– Nenad i ja znamo da ni moji ni njegovi roditelji nisu za našu vezu. Na njima je da daju mišljenje, na nama je šta ćemo i kako ćemo – rekla je Miona, a potom se osvrnula na emotivnu vezu Stanislava i Maje.

Miona Jovanović (Foto: Screenshot TV Pink)
Miona Jovanović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Najiskrenije me ne zanima, stvarno. To je neki odnos koji je obostrano zaovoljstvo i ništa sem toga – poručila je Miona, pa odgovorila na pitanje da li smatra da mu je ona ono što Marinkovićeva nikada neće biti.

– Pa naravno to je normalno, oni su kratko nego zajedno, ne znači da mu ona neće u budućnosti biti, ali prosto je sada tako. Ja im želim svu sreću, ništa sem te neke strasti između njih – rekla je Miona.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Pantera Krofak (Foto: Screenshot TV Pink/Instagram/stanislav_pantera_krofak)
Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Pantera Krofak (Foto: Screenshot TV Pink/Instagram/stanislav_pantera_krofak)

Podsetimo, voditelj Milan Miliošević je otkrio sinoć da Kiza Aleksić prati i fan grupe Stanislava Krofaka, što je i istina, a Ša je kako je to saznao, krenuo je da vređa svog oca, jer ne može da veruje da podržava njegovu vezu sa Mionom.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs