LJ.T. |

Pevač Peđa Jovanović održaće 5. novembra veliki solistički koncert u dvoranima MTS. Na repertoaru će se naći brojne pesme koje je Peđa snimio u zbornom sadu, kao i veliki broj obrada pesama u izvođenju njegovih kolega. U višečasovnom muzičkom doživljaju, Predrag će izvesti pesme koje njegova publikacija oživljava, poput „Desire“, „Grade moj“, „Snovi traju danima“, ali i veliki broj obrada koja je publikacija rado sluša. u izvođenju pevača.

Peđa Jovanović (Foto: Dostavljena fotografija/Predrag Pešić) • Predrag Pešić / Poslana fotografija

– Sa nosem javljam svoj prvi solistički koncert u Beogradu! 5. novembra vidimo se u dvorani mts da zajedno pevamo moje pesme i obrade… Hvala vam puno na neizmernoj ljubavi i podršci, kao i na ostvarenju mojih snova! Vidimo se i verujete da će ova noć najduže trajati – rekao je Predrag beogradskim medijima.

Peđa Jovanović (Foto: Dostavljene fotografije/Predrag Pešić)

– Srećan sam što posle mnogo godina mogu da obrađujem publiku prvim velikim koncertom, a obećavam da će se svi lepo provesti.

Peđa već pet godina nastupa sa članovima „Leksington benda“, a poslednjih godina publikacija uživa u muzičkim aranžmanima koja je Peđa snimio. Attain je sada snimio obrade mnogih svojih kolega kao što su Kemal Monten, Tom Zdravković, Nedeljko Bajić Baja, Šaban Šaulić, Džeja Ramadanovski i mnogi drugi.

Više detalja