Najteže je kad ti najbliži okrenu leđa: Haris ponovo osetio izdaju i to od onog od koga se najmanje nadao

od strane | apr 19, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Razvod Harisa i Meline za ovog njegovog kolegu je nezamisliv

Pevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović, nedavno su stavili tačku na svoj 22 godine dug brak. Razvod Harisa i Meline mnogi su komentarisali, a većina njih je stala na pevačevu stranu, ali ne i onaj od koga se najviše očekivalo, njegov dugogodišnji kolega, Alen Islamović.

Ata images

U jeku priča o razvodu pevača, Alen Islamović je odlučio da pokaže koliko voli svoju suprugu, a onda je potkačio kolege koje udaraju na porodicu.

Ja sa svojom ljubavi uživam. Nisam kao neki koji pljuju i porodicu i decu. Ružna stvar – istakao je Islamović, prenosi “Republika”.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

– Niko nema pravo uništavati porodicu, Haris je preterao, žao mi je. Moja familija je svetinja, ja sam tu da je zaštitim – napisao je Alen u opisu videa sa suprugom.

Šuškalo se i da je pevačeva sad već bivša supruga u Monaku sa Tonijem Bijelićem, ali je to Draganin bivši muž demantovao.

Upitan da prokomentariše to što se Melina dovodi u vezu s Tonijem, Haris je imao da kaže samo ovo:

– Molim vas, pustite me na miru, mene ova tema apsolutno ne zanima! Zaista me ne interesuje – izjavio je pevač.

Razvod Harisa i Meline bio je očekivan

– Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je ranije izvor za “Alo”, a ovde se nije zaustavio.

Ata images

– Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – dodao je ovaj izvor, uz tvrdnje da se viđaju u njegovom luksuznom stanu.

AUTOR: SVET

IZVOR: PULS, REPUBLIKA, BLIC, ALO

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs