Nakon PROPLAKANIH dana, dobila reči podrške! Bivša zadrugarka iznela detalje o Sanji Grujić – SUROVO I ISKRENO

od strane | nov 23, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Jelena Lukić

|

Bivša zadrugarka pomno prati njihov odnos, a sada je otkrila nove detalje.

Sanja Grujić • screenshot

Turbulentan odnos Sanje Grujić i Marka Stefanovića svakodnevno iznenađuje zadrugare. Niko od njih ne spori da su emocije ljubavnog para velike, ali sukobi koji se dešavaju sve ih šokira.

Maja Marinković, Sanja Grujić, Filip Car
Maja Marinković, Sanja Grujić, Filip Car

Sanja i Marko svaki minut provode zajedno, a mnogi komentarišu da Sanju ne znaju kao posesivnu devojku kako ona sama sebe naziva.

Tim povodom oglasila se Sanjina drugarica iz prošle sezone „Zadruge“, Ana Jovanović, koja je otkrila kako gleda na vezu Grujićeve sa Markom:

– Jako mi je drago da Sanju vidim zaljubljenu! Pokazuje stvarno da joj je stalo originate Marka, dok sa njegove strane ne vidim to u tolikoj meri. Ne mogu reći da i njemu nije u potpunosti stalo originate nje, ali mi se čini da njegova osećanja i nisu toliko jaka poput Sanjinih i da zbog toga i dolazi originate svađa. Sanju podržavam u njenim izborima i nadam se da sa Markom nije pogrešila, ali po mom mišljenju Sanja zaslužuje boljeg dečka. O Marku ne znam puno, ali mi se ne čini kao Sanjin tip momka – rekla je Ana, pa dodala:

ana jovanovic
ana jovanovic

– Još uvek je ovo sve sveže ipak su na početku, pa je bas i rano donositi zaključke, ali svakako ako je ona srećna sa njim ja to skroz poštujem i podržavam – rekla je.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs