NAKON RAZVODA OD ANĐELINE: Druga strana Breda Pita

od strane | sep 21, 2022 | Poznati | 0 Komentara

Foto: Tanjug/AP Record

U KOMPANIJI australijskog muzičara Nika Kejva i britanskog vajara Tomasa Hausaga, američki glumac Bred Pit otvorio je svoju prvu umetničku izložbu u finskom gradu od Tamperea.

Bez velike medijske pompe i na iznenađenje žitelja trećeg po veličini grada u Finskoj, američki glumac Bred Pit prvi put je javnosti predstavio svoje umetničko delo. Filmska zvezda i samouki vajar izložili su svoja dela u okviru veće izložbe britanskog umetnika Tomasa Hausaga, a zajedno sa njima svoju keramiku je predstavio i australijski pevač Nik Kejv.

Za Nika i mene, ovo je potpuno novi svet i naše prve izložbe. Za mene je ovo način da pogledam duboko u sebe, da vidim gde sam pogrešio u odnosima sa ljudima, da budem brutalno iskreno prema sebi, da razumem te ljude koje sam možda povredio – rekao je Pit prilikom otvaranja izložbe.

Glumac je navodno počeo da vaja nakon razvoda od Anđeline Džoli, provodeći 15 sati dnevno u studiju britanskog umetnika u Los Anđelesu 2017. On je za DJ-K magazin rekao da svoj ne vidi. umetnost, već kao miran, usamljeni sport. Pitova njegova neočekivana poseta Finskoj iznenadila je građene baltičke zemlje, pošto njegovo učešće na izložbi nije objavljeno.

Izvor: novosti.rs