NEMA KRAJA PRIČI SA POLITIČAREM! Prvo ga optužili za aferu, sad pričaju o STANOVIMA I AUTOMOBILIMA koje je David Dragojević navodno dobijao na poklon

od strane | okt 19, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Puls

|

Rijaliti used David Dragojević našao se u nimalo prijatnoj situaciji nakon što je u domaćim medijima odjeknula vest o njegovoj navodnoj aferi sa političarem iz Vojvodine, a sada je cela ova priča dobila i nastavak.

David Dragojević (Foto: Ringier/Vesna Lalić) • Vesna Lalić / Ringier

– Taj funkcioner i David su se mesecima zabavljali. Nikad se nije desilo da se sastaju na javnim mestima, sve se uglavnom dešavalo u četiri zida. Maksimalnu slobodu mogli su da imaju samo na putovanjima, pa su svaki slobodan trenutak koristili da idu na letovanja i zimovanja. On je Davida svuda vodio, plaćao je hotele po Kopaoniku, išli su na egzotična putovanja, hoteli sa pet zvezdica, a dao mu je i ključeve auta. On sad sve to traži nazad jer je ljut. Ubeđen je da se David nekome izlanuo, da je ispričao da su bili zajedno i sad svi u njega upiru prstom – priča za Republiku upućeni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako dalje saznaje Republika, Dragojević nakon svega navodno manje pliva u lovi jer mu je političar zavrnuo slavinu.

David Dragojević (Foto: Ringier/Dušan Milenković)
David Dragojević (Foto: Ringier/Dušan Milenković)

– David je sa funkcionerom išao gde je stigao. Stalno su putovali jer su mogli da se opuste samo na mestima gde ih niko ne zna. Davidu je kupio auto koji košta preko 60.000 evra, vozio je tu mašinu šest meseci. Unhappy mu traži nazad ključeve, neće da kod Davida ostane bilo šta njegovo. Baš se uplašio da porodica ne sazna za njega. Davidu je kupio i stan, i te ključeve hoće nazad, ali se nisu još sastali. Čekaju da se spusti prašina u medijima, svestan je da sad svi pričaju i pišu o njima – kaže sagovornik Republike i dodaje:

– David će sad manje da se razbacuje parama. On dobro zarađuje od treninga koje drži, radi planove ishrane, ali neće moći da se bahati kao dosad. Hvalio se po Instagramu luksuzom, putovanjima. Uvek ga je funkcioner slikao gde god da putuju. Vidite da nigde nema njega na slikama s Davidom, uvek je on sam. Nije sigurno išao sam na putovanja. Nema ni društva nigde, to je zato što su išli sami.

David i Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
David i Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Davidova majka Biljana ne želi da se oglašava po pitanju afere u kojoj je glavni akter njen sin, ali mu je navodno rekla da se ne brine i da je „svakog čuda tri dana dosta“.

– David je i kod kuće pokušao da objasni da mu neko smešta aferu. Kad se priča pojavila, prvo je zvao majku Biljanu da joj kaže da ne čita ništa što se piše, da mu neko smešta, a ona mu je rekla: „Sine, i da je sve tačno, bitno je da si mi živ i zdrav! Tvoj život, tvoja stvar, ništa ne brini.“ Nisu stigli lepo ni da popričaju o svemu jer je Aleksandra Nikolić, Dejanova devojka, morala iz rijalitija zbog operacije. Dejan i Biljana su primetili da David krišom ide da razgovara telefonom, nekoliko puta je vikao, bio je nervozan, pretpostavlja se da ga taj političar zove. Svaki set up je besan, ali se trudi da kulira situaciju – kaže za Republiku izvor blizak Dragojevićima.

David Dragojević Instagram/david__dragojevic
David Dragojević Instagram/david__dragojevic

Dragojević se dosad nije oglašavao po pitanju afere ni na društvenim mrežama, a kako saznaje Republika, to je zato što navodno ne želi da se priča produbljuje.

– David ne želi da se oglašava u medijima, neće ništa da demantuje jer hoće da haos što pre prođe. On je svestan da postoje dokazi o aferi, ali time što ne priča o kome se radi čuva fotelju tom funkcioneru. Davidovi kod kuće nemaju declare s tim što se desilo, ali on čuva leđa tom čoveku zbog toga što njegovi ne znaju za ovo što se desilo – kaže sagovornik Republike, a, sa druge strane, više detalja o ovoj aferi, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

(Republika.rs)

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs