Neprepoznatljiva: Marićeva supruga napravila potpunu promenu izgleda, pa se pokajala (foto)

od strane | nov 29, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Supruga Milomira Marića promenila frizuru, pa se pokajala

Vesna Radusinović, spisateljica i supruga Milomira Marića oduvek je važila za jednu od najlepših žena sa naših prostora. A, koliko je bila čuvena njena lepota dokaz je i to što joj nije odoleo ni holivudski zavodnik Kevin Kostner. Međutim, ona je njemu odolela.

Privatna arhiva

– Svi oni koji su bili odbijeni nakon uzaludnog udvaranja, nisu ni svesni koliko su srećni što nisu pred bogom ili matičarem izgovorili bračni zavet. Zaista, koliko se uzalud srca polomilo, a da im ni na kraj pameti nije bilo da su se zapravo čudom spasili od mene – rekla je šaljivo Vesna jednom prilikom.

Pročitajte Bio je nežan i stidljiv – Supruga Milomira Marića prisetila se godina provedenih s Lauševićem 

Iako godine za sve nas neumitno teku, za Vesnu vreme kao da je stalo, na njoj se baš ništa nije promenilo godinama. Čak ni frizuru nije želela da menja, do pre nekoliko dana, kada je njen frizer nagovorio na samo malu promenu – feniranje “na ravno”.

Privatna arhiva

No, spisateljici se nova frizura nije dopala, jer celog života ima ili uvijenu kosu, ili skupljenu u punđu. Iako su joj svi govorili da izgleda savršeno i da je baš dobro što se odlučila na malu promenu, Vesna nije marila za to, već je isto veče pozvala svog frizera Peđu Božića kako bi joj uvio kosu.

Privatna arhiva

AUTOR: SVET

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs