NESTALA BEZ TRAGA! Život poznate pevačice ostao TAJNA! Ovu želju NIKADA nije ostvarila – Evo gde je poslednji put viđena (FOTO)

od strane | avg 26, 2022 | Poznati | 0 Komentara


J.L. |

Prepoznatljiva po futurističkom stilu, specifičnoj boji glasa, ali još uvek se priča o njenom životu od koga mnogo prave teorije zavere ravne Diskaveri kanalu. Po nekima bila je ludo zaljubljena u starijeg čoveka koji je obmanjivao, neki tvrde da je oslepela i da pati, jer nije postala majka.

davorka ručević • youtube

davorka ručević
davorka ručević

Vesti o smrti Davorke Ručević, poznatije pod umetničkim imenom Kasandra, obišle su plan. Kako su preneli mediji, Kasandra je preminula 3. decembra u 55. godini, a tužne vesti je potvrdila njena majka Darinka.

Proteklih godina hrvatski mediji brujali su o njenom životu, ali i potpunom “nestanku” iz javnosti, budući da je poslednji set up viđena davne 2004. godine. Bila je prepoznatljiva po futurističkom stilu, specifičnoj boji glasa, ali o njenom životu razvile su se brojne teorije zavere.

Po nekim pričama, Kasandra je bila ludo zaljubljena u starijeg čoveka koji je obmanjivao, dok drugi tvrde da je oslepela i da pati, jer nije postala majka.

davorka ručević
davorka ručević

Kasandra je poslednji set up viđena u Zagrebu 2004. godine na jednoj promociji, mediji su od tada pokušavali da saznaju nešto više o njenom životu nakon potpunog povlačenja iz medija.

Navodno su neki došli produce njene majke koja im je ispričala da je pevačica 2008. godine imala vanmateričnu trudnoću i da se povukla iz javnosti nakon tragedije.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

NESTALA BEZ TRAGA! Život poznate pevačice ostao TAJNA! Ovu želju NIKADA nije ostvarila – Evo gde je poslednji put viđena (FOTO)