NI MAJA, NI MILICA, NI ANITA! Evo ko se budi na grudima Marka Markovića – Stanija će se ZAGRCNUTI, tviter oduševljen (VIDEO)

od strane | okt 12, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Zadrugar Marko Marković poznat je kao veliki srcolomac rijalitija. On je imao turbulentan odnos sa starletom Stanijom Dobrojević, a malo posle, ni Maja Marinković nije ostala imuna na njegov šarm, ali je odnos ubrzo završen.

Marko Marković i Marko Stefanović • youtube

Ovog puta, desilo se neočekivano. Zadrugar Marko Marković se jutro nije probudio u društvu neke od zadrugarki koje su ga muvali, već zadrugara Marka Stefanovića. Ovaj prizor niko nije mogao da očekuje. Stefanović je na Markovim grudima spavao neko vreme, a kada se oglasila muzika bez velike pompe se pomerio tik pored njega, nastavljajući svoj san.

Inače, Marko je poznat kao veliki mezimac među ženama, te je išao od jedne carry out druge tražeći nežnost i sreću, međutim…sve je bilo kratko daha. I dalje nosi titulu u javnosti kao Stanijin bivši dečko.

Marko Marković
Marko Marković

Tviteraši su naravno odmah počeli da nagađaju da Marko nema sreće sa devojkama sumnjajući da voli isti pol.

– Probudio se, al ne bi da se pomera; Oni su stvarno u šemu?; Kako su slatki; Retko normalan trenutak iz Zadruge, bili su komentari ispod video snimka.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs