NOVA DEVOJKA IVANA IVANOVIĆA: Anja iz Topole već 6 meseci u vezi sa voditeljem

od strane | sep 22, 2021 | Poznati | 0 Komentara

Autor popularnog šou-programa na Prvoj već pola godine u vezi sa Anjom iz Topole. Veza je ozbiljna, upoznala ga je s roditeljima.

Kurir piše da se Ivan Ivanović zaljubio u novu devojku Anju i da je sa njom od aprila.

Voditelj Ivan Ivanović (41) svoj privatni život dosad je uspešno krio. Međutim, kako Kurir ekskluzivno saznaje, autor popularnog šou-programa „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ već skoro šest meseci je u vezi sa 12 godina mlađom Anjom iz Topole!
– Ivan se zaljubio, to vam garantujem! Posle dugog lutanja nakon raspada braka sa Zoricom, uspeo je da nađe svoj mir uz plavokosu lepoticu Anju. Zajedno su negde od marta, aprila, tako nešto. Ona se kreće u nekom širem društvu koje poznaje Ivanovića, tako su se upoznali, i Ivanu se odmah dopala. Vrlo brzo su ušli u ozbiljnu vezu, jer Anja je ozbiljna i pametna devojka, završila je fakultet, radi u kompaniji NIS. Odlepio je jer joj se, pre svega, dugo udvarao, što svakom muškarcu imponuje. Nju nije interesovalo što je on poznata ličnost, važno joj je bilo kako se ponaša prema njoj, a Ivan je učinio sve da je osvoji, i na kraju je uspeo – kaže izvor Kurira blizak voditelju.

Prema našim saznanjima, Anja je u Ivanovićevom restoranu proslavila 29. rođendan. Fotografiju sa desertom i svećicama voditelj je objavio na Instagramu uz komentar:
– Ona slavi rođiš!

Sagovornik Kurira tvrdi da je Ivanović već upoznao Anjine roditelje.
– Početkom oktobra išli su zajedno kod nje u Topolu, upoznala ga je s mamom i tatom. Ostavio je dobar utisak. Ivan je tada posetio i oplenačku berbu grožđa – kaže naš izvor.

Ivanu Ivanoviću poslali smo pitanje o Anji u poruci.
– Nemam komentar – odgovorio nam je.

Ivan Ivanović razveo se 2012. od supruge Zorice, posle 10 godina braka. Pre dve godine još uvek je gajio nadu da će se pomiriti.
– Istina je da bih voleo da se pomirim sa Zoricom. Ona je žena koju sam u životu najviše voleo. Sada pokušavam da ispravim greške koje sam napravio, a hoću li imati sreće u tome, pokazaće vreme – rekao je Ivanović tada za magazin Stori.

Iz braka sa Zoricom ima ćerku Stašu (12).

Izvor: Kurir

devojka ivana ivanovića