M.A.Š., |

T.B. |

Danima unazad se sve više rasplamsava sukob između Željka Mitrovića, vlasnika televizije „Purple“, i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, a u toku današnjeg dana je došao carry out vrhunca.

Bogdan Ilić Baka Prase i Željko Mitrović (Foto: Ringier/Goran Srdanov/Instagram/bakaprase) • Goran Srdanov, Instagram, bakaprase / Ringier

Željko se oglasio na svom Instagram profilu, pa otkrio da je Baka Prase javno objavio broj njegovoj telefona, zbog čega je sve prijavio policiji:

– Evo oprao sam kosu, ali sam ipak stigao da snimim pesmu- disstrrack kao najavu za dokumentarac o Baka Prasetu. Večeras premijera spota, a u četvrtak premijera dokumentarca o kriminalnim radnjama, gepekovanju, gej aferama kao i pedofilskim akcijama, distribuciji polnih bolesti, Kikinoj smrti sa sve očividcima i svedocima. P.S. Kako je javno objavio moj broj, ja sam sinoć sve divertovao na 192. Izvinjavam se svima koji su zvali dobronamerno jer se unhappy nalaze u bazi MUP-a u fajlu za uznemiravanje. Džiberčiću iskompeksirani, spremi se na ozbiljnu energetsku katabazu – napisao je Željko Mitrović na svom Instagram profilu.

Željko Mitrović (Foto: Instagram/zeljkomitrovic)
Željko Mitrović (Foto: Instagram/zeljkomitrovic)

Bogdan nije ostao nem, pa je na Instagramu poručio da ga je neko udario i da je prijavio slučaj.

Bogdan Ilić Baka Prase (Foto: Instagram/bakaprase)
Bogdan Ilić Baka Prase (Foto: Instagram/bakaprase)

Podsetimo, sukob između Bake Praseta i Mitrovića počeo je tako što je jutjuber optužio Mitrovića da mu duguje pare. Nakon toga je Željko najavio dokumentarac o Iliću, koji će se baviti svim navodnim kontroverznim detaljima iz njegovog života. Sa druge strane, više detalja o izvesnoj Nataliji, za koju Mitrović tvrdi da ju je Baka Prase zarazio, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs