OGLASILI SE FANOVI ŽELE DA IM VRATI ONO ŠTO SU MU KUPILI! Šok za Dejana i Aleksandru nakon što je zaratio sa podrškom

od strane | avg 21, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Puls

|

Dejan Dragojević je na svom profilu na Instagramu objavio da je prinuđen da otprati sve profile njegove i Aleksandrine podrške. Tim postupkom je razbeseno fanove koji mu sada traže da im vrati ono što su mu poklonili!

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić (Foto: Screenshot YouTube/Dejan Dragojevic) • dejan_dragojevic_zadruga / youtube

Kako Dejan tvrdi, stvara mu se bespotreban pritisak, dok je sa Aleksandrom Nikolić na letovanju i zbog toga se odlučio na taj korak. Fan grupe sada traže od njih da vrate dron i kameru koje su dobili od njih na poklon.

– Dejan zaratio sa podrškom, žele da im on vrati dron, koji su mu kupili, hit – poruka je koja se širi na društvenoj mreži Instagram, a kako će na ovo reagovati Aleks i Dejan, ostaje da vidimo.

Podsetimo, Dejan i Aleksandra su nedavno otputovali u Egipat gde se provode i idu na sve moguće izlete i gde uživaju i odmaraju zajedno daleko od svojih fanova i Srbije.

Međutim, Dejan je pobesneo zbog njihovih zajedničkih fan grupa, pa se odlučio na drastičan potez – da iste otprati.

– Zbog nepotrebnih i bezveznih rasprava između grupa koje podržavaju mene i Aleksandru otpratio sam sve grupe koje podržavaju… Bude li neko pravio bilo kakav pritisak, blokiraću sve grupe. Pratim samo svoje grupe, ne interesuju me zajednička podrška da se vi raspravljate jedni sa drugima. Oko čega se vi raspravljate? Je l’ vam fali rijaliti? Onda prebacujete pritisak na mene što lajkujem, pratim… – rekao je Dragojević.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs