Ono što je Mima Karadžić NAPISAO Draganu Bjelogrliću na Instagramu će se dugo PREPRIČAVATI! (FOTO)

od strane | okt 21, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Dejana Nikolić

|

Dragan Bjelogrlić se trenutno nalazi u Ljubljani gde je uveliko počela turneja predstave „Let iznad kukavičjeg gnezda“, a tu priliku je iskoristio i da napravi uspomenu iz tog grada koju je odmah podelio na svojim mrežama.

Mima Karadžić • youtube

Iako je dobio bezbroj komentara pohvale i podrške, jedan se posebno izdvojio.

Gluac Mima Karadžić je odgovorio na sliku duhovitim komentarom i uspeo je sve da nasmeje što mu je i bio cilj.

– Meni nisi ni sladak ni lep, al čekaj me, dolazim tamo za koji dan.

Podsetimo, starleta i pobednica Zadruge 3, Iva Grgurić, nedavno je obavestila je svoje pratioce na društvenim mrežama o novom projektu, u kojem će biti rame uz rame sa slavnim glumcem Mimom Karadžićem.

– Kada su me pozvali da radim movie, nisam bila previše iznenađena jer sam to oduvek želela i odmah sam pristala. Sa elanom sam potpisala ugovor kada sam čula koji će sve glumci glumiti, radi se zaista o velikim profesionalcima i vrhunskim umetnicima. Mima Karadžić je jedan od njih, a ostale za sada ne bih otkrivala. S radošću sam se odazvala i sada sam na snimanju. Trebalo bi da završimo s pripremama enact kraja meseca, a idea je da movie izađe sledeće godine – kazala je Iva i otkrila kakvu je ulogu dobila:

– Nije mi bilo teško da se pronađem u ulozi jer je lik koji glumim veoma sličan meni. U filmu ću se takođe zvati Iva. Ona ima dečka u filmu. Generalno, ja u ulogu ulazim vrlo profesionalno. Koje god scene od mene da se zahtevaju, odrađujem ih kao prava, profesionalna glumica, čak i intimne. Mislim da imam taj prirodni talenat što se tiče glume i da meni nijedna scena ne predstavlja scenario. Ako sam se snašla u „Zadruzi“, meni je gluma u malom prstu za movie. Volela bih da to bude moje stalno zanimanje – rekla je starleta.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs