Otkriveno KAKO ĆE SE ZVATI NASLEDNIK Kristijana i Kristine: Rijaliti par će sinu dati DVA IMENA!

od strane | okt 15, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Bivši robijaš Kristijan Golubović i njegova verenica Kristina Spalević, koji su emotivnu vezu započeli pred kamerama rijaliti šou programa „Zadruga“, odlučili su da svom detetu daju dva imena.

Kristijan i Kristina Ringier/Ivan Radulović • Ivan Radulović / Ringier

Oni sa nestrpljenjem isčekuju rođenje deteta, a od momenta kada su saznali za trudnoću i pol bebe mnogi su se pitali kako će par nazvati sina.

Jedna od ideja je bila da ga nazovu Kristijan, međutim, par je ipak odlučio da bebi da ime Konstantin Kristijan.

Ono što je zanimljivo je to što Kristinin termin za porođaj pada na dan rođendana Kristijanovog prvog sina, pa nije isključeno da će doskorašnji zadrugar imati dupli razlog za slavlje.

Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
Kristijan Golubović i Kristina Spalević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Kristijan je sina Lazara dobio 1994. godine sa tadašnjom partnerkom Danijelom, a 2015. godine je u braku sa Ivanom dobio ćerku Veru.

Kristijan Golubović je nedavno diskvalifikovan iz šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ zbog počinjenog nasilja nad kaskaderom Urošem Ćertićem, ali je u jednom od intervjua istakao da mu produkcija nije tražila nazad novac koji je unapred dobio za desetomesečni boravak na imanju u Šimanovcima. Prema njegovim tvrdnjama, njegov ovogodišnji honorar iznosi 500.000 evra, premda je malo ko poverovao da je reč o stvarnoj cifri.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs