Ovako izgleda kuća u kojoj je sve u znaku ljubavi: Zorica i Kemiš otvorili vrata svog doma (video)

od strane | feb 12, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Dom Zorice Brunclik kao stvoren je za uživanje

Jedna od najuspešnijih pevačica sa naše estrade Zorica Brunclik nikada nije krila da je potekla iz siromašne porodice i da je često hranu koju su imali u omanjim količinama delili međusobno. Danas, Zorica važi za jednu od najuspešnijih i najimućnijih, a svo bogatsvo stekla je svojim umećem, divnim glasom i bezvremenskim hitovima. Dom Zorice Brunclik oduvek je bio pun ljubavi, ali veoma skroman, dok danas liči na dvorce kao iz bajki u kojima je sve u znaku ljubavi.

ATA images

– Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je delio jedno jaje na četiri dela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja i svi oko vas kazala je Zorica u emisiji “Na večeri kod” za koju je otvorila vrata doma i dodala:

– Često mi kažu deca: “Što to stlano ponavljaš?”. Ja kažem: “Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe”. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla – zaključuje Brunclikova.

Pročitajte: Kemiš o ćerki iz prvog braka nikad ne govori, a od Zorice Brunclik zavisi da li će išta naslediti

Dom Zorice Brunclik prepun je stilskih detalja, a na snimku se jasno vidi da su neki delovi kuće renovirani. Zorica u okviru dvorišta poseduje i bazen u kom se ona i Miroljub često kupaju preko leta. U full opremljenom domu Zorica i Kemiš poseduju i sopstveni muzički studio, frizerski salon, kao i salu u kojoj joj dolaze gosti kada organizuje razne porodične proslave.

Dom Zorice Brunclik oaza je prepuna ljubavi

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su oko 40 godina, a njihove emocije ne jenjavaju. Jednom je pevačica otkrila da je Kemiš uvek bio okružen lepim devojkama, a da je nju posmatrao kao “tetku kojoj je uvek ljubio ruke, jer je bila u srednjim tridesetim, gospođa sa troje dece”. Folk zvezda je ispričala da se jedan od sudbonosnih susreta desio baš u Parizu:

Ata images

– Značajan susret za nas desio se u Parizu, u aprilu 1980. U ‘grad svetlosti’ stigla sam s najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – preneo je svojevremeno”Blic”, a Zorica je priznala da je već tada naslućivala da bi se nešto moglo dogoditi između njih.

Pročitajte Istina nije mogla dugo da se krije – Komšije nisu štedele Kemiša, a o Zorici su tek svašta rekle 

Njihov susret rezultirao je brakom i danas uživaju u skladnoj zajednici, srećni i zadiviljni. Kemiš nikada nije krio koliko je zavoleo Zoricu a o njihovoj ljubavi i međusobnom poštovanju priča se kad god se ukaže prilika…

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, YOUTUBE

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs