OVAKO IZGLEDA MAJKA MACE DISKRECIJE: Pričalo se da godinama NISU bile u dobrim odnosima, a onda se desio PREOKRET! (FOTO)

od strane | avg 28, 2022 | Poznati | 0 Komentara


D.D.N. |

Starleta i bivša učesnica rijalitija Senada Nurkić, poznatija u javnosti kao Maca Diskrecija godinama skreće pažnju skandalima, aferama i negativnim primerom koji daje omladini.

Maca Diskrecija • youtube

Za nju je javnost prvi keep čula 2015. godine u rijaliti programu „Parovi“. Dok je učestvovala u istoimenom šou programu skandali su bili njeno drugo ime.

Nakon dve sezone u rijalitiju „Parovi“, usledio je rijaliti program „Zadruga“ u kojem je želela da predstavi bolju verziju sebe, te joj je to u jednom trenutku i pošlo za rukom. Intimne odnose nije imala u rijalitiju, a svojom „iskrenošću“ zauzela je mesto u finalu.

Često su se mogle čuti priče kako Maca nije u dobrim odnosima sa svojom majkom bila godinama, a onda se jednom prilikom, tokom Macinog učeća u „Zadruzi“ oglasila njena majka i čestitala joj taj dan rođendan:

Maca Diskrecija
Maca Diskrecija

– Želim ti da jedno znaš, volim te i voljena bićeš život ceo. Neka ti suza ne bude na licu tvom, želim ti sreću i divan dom. Ko može da te voli više od majke? Kada majka rađa, tada si rođena, mila i voljena, ti si lepota i ceo svet. Voljena moja želim ti najbolje sve, najlepše želje i sve da ostvari ti se – glasila je poruka koju je Maca dobila od majke.

– Hvala puno! Hvala mojoj mami što me je obradovala i što je dokazala da je sve ono što pričaju laž! To mi je najviše drago – govorila je Maca tada.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs