Ovako Seka Aleksić slavi BOŽIĆ, sve SIJA od luksuza, ZLATNI ESCAJG

od strane | jan 7, 2023 | Poznati | 0 Komentara


Svetlana Seka Aleksić 2022. godinu će pamtiti po velikom povratku na muzičku scenu Srbije. Album „Bioskop“ oduševio je njene fanove, ali se ona tu nije zaustavila već je u decembru objavila još dve nove pesme i lansirala modni brend.

SEKA ALEKSIĆ DOM
SEKA ALEKSIĆ DOM • Instagram

U 2023. ušla je radno, a ako se po jutru dan poznaje, pred Aleksićevom je jedna uspešna godina. Seka je otkrila šta se nalazi na njenoj prazničnoj trpezi i priznaje da se njeni sinovi Jovan i Jakov posebno raduju poklonima koje im ona i njen suprug Veljko pripreme.

Dom Seke Aleksic
Dom Seke Aleksic

– Božić uvek slavimo u krugu porodice, a pridruže nam se i naši najbliži prijatelji. Oni za svaki Božić dođu iz Bosne kod nas, a iako su druge veroispovesti, poštuju našu kuću gde se svi zajedno lepo gostimo. Zaista se radujem svakom Božiću jer on u meni budi posebne emocije.

Seka otkriva kakva je u kuhinji i šta je to što uvek mora da se nađe na njenoj trpezi.

Dom Seke Aleksic
Dom Seke Aleksic

– Božić ne mogu da zamislim bez sarme, ruske salate, mimoze, ali da ne nabrajam unhappy jer više volim da jedem. Iskreno da vam kažem, božićnu trpezu najviše volim sama da pripremam. Veliki sam gurman i odlična kuvarica. Nekada, kada ne stignem zbog poslovnih obaveza da pripremim sve što sam zamislila, zamolim mamu da spremi sarmu. Kada su slatkiši u pitanju, njih uvek poručujem od moje prijateljice jer to radi bolje od mene – rekla je Seka.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs