OVO JE BIO PRVI MUŽ DALILE DRAGOJEVIĆ: Otela ga je od BLISKE drugarice, a onda od njega dobila šut kartu zbog JEZIVE STVARI! (FOTO)

od strane | nov 26, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Puls

|

Ljubavni život Dalile Dragojević već godinama intrigira javnost, a malo je poznato da je bosanska starleta pre udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa izvesnim Esom Kurtešijem, sa kojim je živela u Austriji, tačnije Beču, ali i Švajcarskoj.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Toxic) • TOXIC TV / screenshot

Iako se poslednjih godina trudila da se „opere“ od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi veruju da je udaja za Dejana bila samo deo njenog plana da promeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke ogle priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je pre Dragojevića već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

Kako kaže izvor blizak starleti, nekadašnjeg partnera je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobegla od kuće kako bi živela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živeli zajedno oko četiri godine, otkrio je sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.

Navodno, on se u to vreme bavio kriminalnim poslovima, šaniranjem, te pljačkama po prestonici Austrije i u Švajcarskoj, zbog čega je završio iza rešetaka. Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživeo i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedeljama bio u komi, prenosi „Kurir“.

U tom periodu je Dalila stalno bila uz njega, a, kako otkriva izvor, i tamo je pravila skandale.

Naime, neke Kurtešijeve prijateljice i devojke sa kojima ju je varao su dolazile da ga obiđu, a ona ih je tukla. Kada se oporavio, Eso je oterao Dalilu od sebe, jer nije želeo da trpi njene ispade i agresiju koju je ispoljavala. Tada se vratila da živi kod majke u Bugojno, a otac je se odrekao i nije želeo da čuje za nju.

Ove tvrdnje su svojevremeno potvrdili i Mujićkini cimeri iz „Parova“, Zerina Hećo i Mili Radosavljević.

Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Red)
Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Red)

– Eso je Dalilin bivši muž. Bila je udata. Ako hoćete da dođete raise out tog čoveka, kontaktirajte njene antifanove. Mladen može da potvrdi ovo – rekla je Zerina pre nekoliko godina, dok je Vuletić sve potvrdio i dodao da je Dalila otela Esa od najbolje drugarice.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs