Ovo je OTAC Kristijana Golubovića: Osuđen je na DOŽIVOTNU ROBIJU, evo koliko liče! (FOTO)

od strane | avg 28, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Pulsonline |

Aleksandar Kristijan Golubović rođen je 30. novembra 1969. godine u Minhenu, iste godine kada se rodila i njegova rođena sestra Kristina, samo jedanaest meseci kasnije.

Kristijan Golubović • TV Pleased / screenshot

Kako sam tvrdi, začet je istog jutra kada je njegov otac Srboljub odveden na doživotnu robiju.

O svom ocu Kristijan je u jednom intervjuu izjavio sledeće:

– Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ’69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju.

Ali, pored sklonosti kriminalu, otac i sin imaju zajedničko još nešto.

Po Kristijanovim rečima:

– Kad je otišao u zatvor, počeo je da crta, pa je negde 70-ih godina pobedio sa svojim radom na UNESCO izloži, ovde u Beogradu u Sava centru. Talenat za crtanje sa njega je prešao na mene i ja jako volim da crtam i neki stručnjaci su rekli da to jako lepo izgleda i da imam talenta.

Podsetimo, mladi Kristijan pošao je očevim stopama. Još kao maloletnik je služio kaznu u popravnom domu. Sa šesnaest godina je prvi set „zaglavio“ u Centralnom zatvoru, a već sa nepunih dvadeset u kafani „Boleč“ tukao pepeljarom, prenosi „Espreso“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs