Ovo su detalji drame koja se odvijala u kući Džinovića: Komšije otkrile kako je Melina upala u kuću na Senjaku

od strane | apr 2, 2024 | Poznati | 0 Komentara

Komšije Harisa Džinovića o njemu imaju samo lepe reči

Pevač Haris Džinović sinoć je, kako kaže, bio primoran da pozove policiju jer je njegova bivša supruga Melina upala u njihovu vilu na Senjaku i verbalno ga napala.

Komšije Harisa Džinovića otkrile su šta se dešavalo ispred kuće pre i posle dolaska policije.

Ata images

Sve je bilo mirno i obično kao i svako drugo veče, dok se odjednom nije pojavila Melina. Nervozno je zvonila na interfon i sve vreme je pričala s nekim telefonom. Posle nekoliko minuta, neko joj je otvorio i ona je ušla u dvorište. Gledao sam celu scenu s prozora, bilo je baš neprijatno – otkrio je jedan komšija.

Pročitajte Otac im je bio divan, a one su oduvek glumile nivo – Komšije oplele po Slobodi i njenim sestrama

– Nekih pola sata kasnije, došla je patrola, zadržali su se neko vreme u kući. Melina je nakon toga kao furija izletela, bila je besna i opet je s nekim pričala telefonom. Posle toga su otišli i policajci. Nadam se da se ovakve situacije neće ponoviti – rekao nam je komšija koji za Harisa ima samo reči hvale:

Ivan Vučićević

Haris je dobar čovek i komšija. Nije ovo zaslužio od Meline. Ona je kao kraljica uživala pored njega, ne znam šta joj bi da se sve ovo ovako završi – rekao je Harisov komšija za Kurir, a sličnog mišljenja su i sve pevačeve kolege.

Komšije Harisa Džinovića na pevačevoj strani

Komšije Harisa Džinovića i ranije su imale lepo mišljenje o pevaču, ali i o njegovoj supruzi koju sad u komentarima baš i ne štede. Jedan od komšija je i ranije izjavio da je bilo očigledno da brak neće potrajati.

Bilo je jasno čim su se doselili da će se razvesti, ta netrpeljivost se videla na kilometre. Često se mogla čuti i svađa, zapravo Melina je bila bučnija dok bi Haris govorio malo, ali vrlo oštro i nije birao reči, kaže jedan od komšija koji nije želeo da spominjemo njegovo ime – prenosi Blic.

ATA images

Haris je povodom Melininog dolaska u kuću rekao sledeće:

– Ona je izgubila državinu jer je napustila porodicu i ima drugu stambenu jedinicu u kojoj živi. Ja nemam putera na glavi, ona je ta koja ga ima i zna se šta i s kim radi. Večeras je došla u kuću, skuvala kafu i sela i očigledno nije imala nameru da izađe. Kada sam došao, bila je drčna i počela je da me provocira, na šta sam joj rekao da mora da napusti kuću, a da može da uzme stvari i izađe napolje, ali ona nije htela. Kad sam joj opet mirno rekao da izađe, ona je rekla: “Svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi”, na šta sam joj ja rekao: “Ako sud kaže da je tvoja” – otkrio je Haris.

Ivan Vučićević

Kada je patrola došla na lice mesta, oboje su izjavili da nije bilo incidenata među njima, nakon čega su dali izjave o onome što se dogodilo.

– Moje ponašanje prema njoj ni u jednom trenutku nije prešlo granice pristojnosti, tako da ni ona sama nije imala na šta da se požali patroli koja je stigla na lice mesta. Takođe, iako imam dozvolu za pištolj, ja ga policiji predao preventivno, pa je oružje privremeno oduzeto i policajci su mi rekli da će biti vraćeno jer je sve bilo u redu. I oni su mi odali priznanje na smirenosti i dostojanstvenom ponašanju u ovoj situaciju – rekao je Haris za Kurir.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs