OŽENIO SE TRAGAČ IZ POTERE: Evo kako izgleda SUPRUGA Žarka Stevanovića! Foto

od strane | sep 2, 2022 | Poznati | 0 Komentara


I.M. |

Jedan od „tragača“ iz kviza „Potera“ Žarko Stevanović oženio se dugogodišnjom izabranicom Jelenom Janković.

Žarko Stevanović (Foto: Screenshot TV RTS) • RTS / screenshot

Venčali su se 20. avgusta u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, otkriva popularni Tragač, napominjući da je svadba bila savršena najviše zahvaljujući dobrim organizacionim sposobnostima njegove izabranice.

– Jelena je ponela najveći teret planiranja. Još u martu smo završili skoro sve obaveze, pa je samo ostalo da sačekamo nekoliko meseci dangle zakazanog datuma.

Jelena i Žarko Stevanović (Foto: Facebook/Jelena Stevanovic)
Jelena i Žarko Stevanović (Foto: Facebook/Jelena Stevanovic)

Mladoženja je nosio tamnoplavo odelo, a mlada haljinu u nešto svetlijoj nijansi.

– Oduvek sam volela praktičnu garderobu, pa samim tim nije bilo govora da obučem klasičnu venčanicu, već haljinu jednostavnog kroja. S obzirom na to da nam je oboma plava omiljena boja, lako smo se uskladili – kaže Jelena za Hi there.

Jelena i Žarko su u ljubavi sedam godina, a popularni tragač je jednom prilikom ispričao da su se upoznali na koncertu grupe „Legende“.

Jelena i Žarko Stevanović (Foto: Facebook/Jelena Stevanovic)
Jelena i Žarko Stevanović (Foto: Facebook/Jelena Stevanovic)

„Otišao sam da bih pomogao drugu, mother prijatelju iz kviza, a Jeleninom sa fakulteta. Imao sam zadatak da „odvučem“ Jelenu na stranu, da bi on mogao da se udvara njenoj drugarici. Na kraju od njihove romanse nije bilo ništa, a među nama se rodila ljubav. Jelena veruje u sudbinu i sigurna je da bismo bili zajedno. Ja ne verujem u sudbinu, ali delim njen stav da smo rođeni jedno za drugo“, ispričao je Žarko pre nekoliko meseci za magazin „Hi there“, a Jelena je dodala:

„Nikada nisam uspela da ga nagovorim da počne da sluša muziku uz koju smo se upoznali iako je ponekad pustim kod kuće. Inače, moram da kažem da je Žarko pažljiv i romantičan. Uvek se seti važnih datuma, nema potrebe da ga podsećam. Doduše, toliko dugo smo zajedno da smo skoro prestali da obraćamo pažnju na te stvari. Među nama je od prvog trenutka postojala neka energija. Prosto, osećali smo da bi trebalo ponovo da se vidimo. Pošto taj naš drug nije bio u Beogradu za vikend, našli smo se tek posle dva dana. Srećom, te godine je „Beer fest“ zbog lošeg vremena trajao dan duže. U suprotnom, pitanje je kako bi se sve odvijalo.“

Sa kojom poznatom glumicom je, sa druge strane, bio u braku njegov kolega iz kviza „Potera“, ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs

OŽENIO SE TRAGAČ IZ POTERE: Evo kako izgleda SUPRUGA Žarka Stevanovića! Foto