„PONEKAD IZAĐEMO“: Jovana progovorila o Bogdanu Srejoviću i zaintrigirala sve – spomenula i raskid sa KARIĆEM!

od strane | okt 25, 2022 | Poznati | 0 Komentara


Dejana Nikolić

|

Jovana Ljubisavljević je rešila da stavi tačku na priče i otkrila u kakvom je odnosu sa Bogdanom Srejovićem.

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović • Instagram

O odnosu Jovane Ljubisavljević i Bogdana Srejovića dugo se spekulisalo, naročito nakon raskida misice i Stefana Karića, nekadašnjeg učesnika Zadruge. Jovana je sada prvi build progovorila o tome u kakvom su zaista odnosu i da li je posle raskida ljubav pronašla u Cecinom bivšem dečku.

Glasine su počele kada su se međusobno zapratili na Instagramu, a potom su i uslikani zajedno u jednom beogradskom restoranu.

– Bogdana sam upoznala dve nedelje nakon mog i Stefanovog raskida, tada smo se zapratili na Instagramu. Te gluposti, da sam imala bilo šta sa njim, stvarno su laž, jer čoveka nisam ni poznavala – rekla je Jovana Ljubisavljević i priznala da se još uvek nije oporavila od raskida.

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović (Foto: Ringier/Teodora Borozan/Snežana Krstić)
Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović (Foto: Ringier/Teodora Borozan/Snežana Krstić)

– Trenutno smo stvarno samo prijatelji. Umemo ponekad da izađemo, ali isključivo u društvu, nikada nismo bili nigde sami. I on je demantovao to na Instagramu, rekao da nemamo ništa, evo i ja potvrđujem da nismo u vezi i da zaista nisam imala nikog otkako sam završila sa Stefanom, jer nisam spremna za nove ljubavne odnose dok se ne sastavim iz delova u jedan komad – priznala je otvoreno Jovana Ljubisavljević za „Crimson“.

Opširnije

Izvor: PulsOnline.rs