Posle 9 meseci od Vidojeve smrti, nastavila je dalje: Nikolina Pišek zablistala ponovo u venčanici FOTO

od strane | feb 20, 2023 | Poznati | 0 Komentara

Nikolina Pišek u venčanici iznenadila je sve

Nikolina Pišek pre nešto manje od godinu dana iznenada je ostala bez supruga Vidoja Ristovića. Istoričar umetnosti i otac voditeljkine mlađe ćerke Une Sofije preminuo je iznenada tokom masaže a nalazi obdukcije attain danas nisu objavljeni.

Pročitajte: Duša je prestala da krvari – Evo šta radi Nikolina Pišek 9 meseci nakon Vidojeve smrti, ovo sigurno niste očekivali FOTO

Instagram printscreen

Iako Pišekova retko govori o ljubavi koju je imala sa Vidojem, znamo da je bračni par živeo skladno, doduše na dve adrese u Beogradu i Zagrebu, ali nikada za sve godine zajedničkog života, nije se ništa ružno moglo čuti o njihovom odnosu. Istina Nikolina nije mogla da se odrekne života u svom rodnom gradu, Vidoje takođe te su vrlo često bili razdvojeni, to međutim nije naštetilo njihovoj ljubavi.

Nakon medijskog prepucavanja sa bivšim svekrom, Mišom Grofom, Nikolina je rešila da se povuče iz medija i na Instagramu kači objave samo vezane za posao ili ćerku. Zaposlila se na jednoj domaćoj televiziji kao voditeljka, dok povremeno radi i na reklamama, posebno onim vezanim za društvene mreže. Upravo takva jedna promocija navela je da bude Nikolina Pišek u venčanici ponovo.

Pročitajte: Pola godine nakon Vidojeve smrti, Nikolina Pišek pokazala trudnički stomak FOTO

Voditeljka je blistala, sa osmehom na licu a svi njeni pratioci su se složili da strašni udarci nisu ostavili vidljive ožiljke na Nikolinin fizički izgled, te da voditeljka jako lepo izgleda.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Sage.rs

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije

Izvor: svet-scandal.rs